Ingezonden persbericht


op reiswebsite kan iedereen vakantiebeoordeling achterlaten

Zoover.nl geeft reiziger warm welkom op schiphol

Nijmegen, juni 2006 - Zoover.nl, de onafhankelijke reiswebsite met vakantiebeoordelingen voor én door reizigers verwelkomt deze zomer terugkerende vakantiegangers op Schiphol. Een promotieteam vraagt hun meningen en ervaringen op de internetsite te delen met andere bezoekers.

Ervaringen uitwisselen
Een groot deel van de Nederlanders komt na hun vakantie aan op Schiphol. Uit onderzoek onder ruim drieduizend bezoekers van www.zoover.nl blijkt dat 39% van deze luchthaven gebruik maakt en 17% via een andere luchthaven vliegt. Daarnaast gaat 36% met de auto op vakantie, 2% pakt de fiets en 6% gaat helemaal niet weg. Reizigers die terug komen van vakantie zitten vaak vol met verhalen over hoe het geweest is, over de accommodatie, de faciliteiten en de omgeving. Zo was het zwembad misschien prachtig, maar de kamer te klein of het uitgaansleven ter plaatse viel tegen, terwijl de omgeving schitterend was. Naar deze meningen is Zoover erg benieuwd.

Welkom thuis
Een promotieteam van Zoover vraagt terugkerende reizigers deze zomer bij de bagagebanden om een beoordeling over hun vakantiebestemming of accommodatie in te vullen op de internetsite. Zo helpen ze potentiële reizigers bij het maken van een keuze. Bovendien zijn er leuke prijzen mee te winnen. In de meivakantie hield Zoover al een promotieactie op Schiphol. Dit bleek uitermate succesvol. Honderden vakantiegangers lieten hierna een beoordeling achter op de site. Eén van hen mocht nog een keer weg. Monique Guichard uit Rotterdam won een week naar Trinidad en Tobago voor 2 personen. Deze reis werd aangeboden door Martinair en het Sherwood-Park hotel op Tobago.

Over Zoover.nl
www.zoover.nl is een onafhankelijke en gratis vakantiewebsite waarop vakantiebestemmingen en accommodaties zoals hotels, appartementen, vakantieparken, en campings worden beoordeeld. Door reizigers, voor reizigers. Daarnaast is direct te zien waar een accommodatie geboekt kan worden en kunnen er vakantiefoto's worden toegevoegd. Verder wordt er wekelijks een digitale nieuwsbrief verstuurd waarin de aanbiedingen van de beste accommodaties zijn opgenomen.



Ingezonden persbericht