Politie Gelderland-Midden

Aanpassing bericht: getuigen aanrijding Garderen 19 juni
Publicatiedatum: 23-6-2006 15:37:18

Garderen - De politie van Barneveld zoekt getuigen van de aanrijding in Garderen tussen een 39-jarige fietser uit Putten en een 43-jarige bestuurder van een personenauto uit Apeldoorn op maandag 19 juni. De 39-jarige fietser raakte hierbij gewond en ligt met zwaar lichamelijk letsel in het UMC in Utrecht.
De Puttenaar werd maandag omstreeks half vijf op de Oud Milligenseweg aangereden door een auto, een groene Peugeot, bestuurd door een 43-jarige man uit Apeldoorn. De fietser zou vanuit de Meervelderweg de Oud Milligenseweg opgereden zijn. De automobilist, die vanaf de Smidstraat eveneens de Oud Milligenseweg was opgereden had de fietser kennelijk niet of te laat opgemerkt.
De Verkeersongevallendienst van de politie heeft een onderzoek naar de toedracht van het ongeval ingesteld. Tot op heden heeft de fietser zich nog niets kunnen herinneren van het ongeval. De politie van Barneveld is daarom op zoek naar getuigen van het ongeval. U kunt daarvoor contact opnemen met de politie via 0900-8844 of bij het politiebureau in Barneveld.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---