AutoRai

Victoria Koblenko rijdt vanaf deze zomer in gloednieuwe Opel Astra TwinTop

(6/23/2006)
De 25-jarige Nederlandse actrice Victoria Koblenko ontving op dinsdag 20 juni in Loosdrecht de sleutels van haar gloednieuwe Opel Astra TwinTop. Koblenko toont zich dolblij met haar nieuwe aanwinst: âIk was al erg enthousiast over mijn Tigra TwinTop, maar met mijn nieuwe Astra TwinTop ben ik minstens zo blij. Bovendien kan ik nu drie personen meenemen voor een ritje in de open lucht in plaats van één. Opel heeft van de Astra TwinTop echt iets moois gemaakt.â De meeste mensen kennen Victoria Koblenko van haar rol in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Tevens speelde ze in diverse Nederlandse tv-series en films mee en schrijft ze onder meer columns voor Metro. Overigens is âMetroâ ook de naam van de kleur die Koblenko voor haar Astra TwinTop heeft gekozen: een chique grijsblauwe metallic lak. Haar cabrio-coupé is voorzien van de nieuwe 1,8-liter benzinemotor van Opel, die 140 pk levert. Deze motor in de Astra TwinTop zorgt voor levendige prestaties, veel souplesse, maar garandeert ook een laag brandstofverbruik.

De Astra TwinTop is, na de Tigra TwinTop, de tweede Opel cabrio-coupé met een handige, inklapbare hardtop. De Astra TwinTop blinkt uit in flexibiliteit, doordat de auto met zijn driedelige hardtop in alle seizoenen te gebruiken is en plaats biedt aan vier personen.

Klanten kunnen kiezen uit vier benzinemotoren met een motorvermogen tot 200 pk en een state-of-the-art 1.9 CDTi dieselmotor met 150 pk, waarmee Opel inspeelt op het feit dat cabriolets steeds vaker zakelijk worden gereden. De Astra TwinTop is leverbaar vanaf ⬠28.850,-.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster