Ingezonden persbericht


Cor achter de dijken is gelanceerd!
En hoe....

Gistermiddag rond 16.00 uur landde Cor Bakker op spectaculaire wijze, met watervliegtuig, midden op de Gouwzee. Daar lag schipper Gerrit Boonen -vergezeld door Cor's prachtige sloep met ingebouwde vleugel- hem op te wachten.

Onder toeziend oog van een aantal journalisten, het productiebureau en de participanten -die meevoeren op een platbodem- stapte Cor, voor de gelegenheid gekleed in een prachtig linnen pak, op acrobatieke wijze en onder luid gejuich over van het vliegtuig in de boot.

Cor zou Cor niet zijn als hij niet meteen achter de vleugel plaats zou nemen waar hij een half uur diverse vrolijke nummers voor pers en publiek speelde.

Na de vaartocht werd er op de MS Reinwater, onder het genot van 'n borrel en een hapje, door Cor een korte toespraak gehouden gevolgd door een paar woorden van de hoofdredacteur van RTV N-H, Dink Binnendijk en Jan Slagter, programmadirecteur van omroep MAX. Beide omroepen gaan de twaaldelige serie uitzenden. Max zendt de serie vanaf augustus uit. RTV N-H begint as.dinsdag al met 'Cor achter de Dijken'.

Voor meer inhoudelijke informatie verwijs ik u door naar het bijgevoegde persbericht.

De bijgevoegde foto's zijn ook high res. verkrijgbaar: Ga naar :http://www.kraagjes.nl/pictures/kctv/cor-achter-de-dijken en log in met username "kctv" en passwood "corachterdedijken". 2 versies, klein voor verspreiding over het web en groot om af te drukken etc.

RTV N-H zendt de serie iedere dinsdag om 17.30 uur uit. Herhalingen zie www.rtvnh.nl

Met vriendelijke groet,

RTV Noord-Holland
Elles Paijens
PR, Promotie & Communicatie

adres:
Aletta Jacobslaan 9
1066 BP Amsterdam
tel: 020-850 50 50
Fax: 020-669 46 71
mob: 06- 5362 5010

mail: elles@rtvnh.nl
website: www.rtvnh.nl