Gemeente Geertruidenberg


Feesten op de kermis van Raamsdonksveer

De kermis in Raamdonksveer staat weer voor de deur. Van vrijdag 23 juni t/m dinsdag 27 juni is het weer feesten geblazen op de grootste kermis van onze gemeente. En er valt veel te genieten, voor zowel de kleintjes als voor de ouderen. Een greep uit de vele attracties: turbopolyp, draaimolen, miamitrip, suikerspin & popcorn, autoscooter en booster.

Opening

Op vrijdagmiddag 16.00 uur zal de kermis in Raamsdonksveer traditiegetrouw worden geopend. Wethouder Antoon van den Enden houdt de openingstoespraak en daarna worden alle ballonnen voor de ballonnenwedstrijd losgelaten als feestelijk begin van deze kermis. Wil je meedoen met de ballonnenwedstrijd dan kun je om 15.45 uur gratis bij het gemeentehuis een ballon ophalen.

Prijswinnaars

De prijswinnaars van de ballonnenwedstrijd 2005 zijn bekend: de ballonnen van Martijn de Meijer, Sarita Schneider en Daan de Meijer hebben vorig jaar de meeste kilometers afgelegd. Zij krijgen hiervoor een mooie prijs uitgereikt.

Op deze eerste dag van de kermis is het `de familiedag'. Bij alle draaizaken geldt dan het principe 3 halen = 2 betalen. Ook bij de andere attracties geven ze die dag korting.

Herman uit Idols

Hij is bekend geworden door zijn optreden in Idols, vorig jaar maakte hij zijn entree met zijn eigen versie van madonna's Get into the Groove en zijn zelfverzonnen dansbewegingen. Dit jaar heeft hij een eigen liedje, I'm a dancer later horen. Ben je ook benieuwd, kom dan maandag 27 juni om 20.00 uur naar het optreden van Herman.

Noddy, de kabouter

Het grappige kaboutertje Noddy, bekend van de tv-serie op Nickelodeon, zal op dinsdag de kermis in Raamsdonksveer bezoeken. Vanaf 19.00 uur kun je Noddy tegen het lijf lopen. Uiteraard is er dan gelegenheid om samen met hem op de foto te gaan.