Ingezonden persbericht


Persbericht

23 juni 2006

SCC Exchange tekent 600ste klant op binnen een half jaar

~ zakelijke aanbieder bewijst binnen recordtijd het succes van telemarketing op de ICT-markt ~

Zes maanden na de start van SCC Exchange levert de organisatie ICT-producten aan 600 klanten in Nederland. De formule, gebaseerd op proactieve telemarketing door een gespecialiseerd advies- en verkoopteam heeft ervoor gezorgd dat er inmiddels 150 nieuwe klanten per maand hun computer- en telecomproducten afnemen bij SCC Exchange.

SCC Exchange werd in november 2005 opgericht door internationale ICT-dienstverlener SCC als nieuwe aanbieder van computer- en telecomproducten, speciaal voor kleine en middelgrote ondernemingen. De organisatie levert een brede reeks producten van bekende leveranciers en richt zich naast advies op een snelle logistieke afhandeling. Vanwege de onstuimige groei van het team van account managers, wordt al uitgeweken naar een nieuwe locatie.

Naast de maandelijkse catalogus waarin een uitgebreid assortiment van bekende leveranciers te vinden is, wordt de website (http://www.sccex.nl) ook voorzien van een webshop. De nadruk blijft echter liggen op telefonische verkoop. "Veel aanbieders van ICT-producten benaderen klanten niet meer persoonlijk, maar wij hebben in de korte periode sinds de start ervaren dat dat nu juist is wat de zakelijke klant wél wil", aldus Patrick Callahan, sales directeur van SCC Exchange. "Wij werken direct samen met diverse leveranciers van kwaliteitsmerken om hun producten zo proactief en gericht mogelijk aan te kunnen bieden en we kunnen ons zo uitstekend onderscheiden!"

(221 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over SCC Exchange
SCC Exchange is het adres waar organisaties tot 500 werkplekken terecht kunnen voor alle ICT-producten. Met een ruim aanbod van producten van verschillende leveranciers is SCC Exchange een jonge aanbieder van computer- en telecomproducten, speciaal voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het concept bestaat uit een overzichtelijke maandelijkse catalogus, een website (http://www.sccex.nl) en een gespecialiseerd telefonisch advies- en verkoopteam.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Marieke van Zuien bij LEWIS PR. Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: Mariekev@lewispr.com

Voor verdere informatie over SCC Exchange kunt u contact opnemen met Rutger van Walbeek bij SCC. Tel: +31 (0)172 634 477
E-mail: rwalbeek@nl.scc.com