Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl





Amersfoort, 23 juni 2006

BESTUURSWISSELINGEN KNLTB

Richard Krajicek zal in december tot zijn spijt zijn functie als bondsbestuurslid Toptennis van de KNLTB neerleggen. Een nieuwe wending in zijn zakelijke carrière zou, in het kader van goed sportbestuur, kunnen conflicteren met deze bestuursfunctie. Krajicek betreurt het afstand te moeten nemen van zijn bestuursverantwoordelijkheid, en heeft aangegeven zich ten volle te blijven inzetten als ambassadeur van de KNLTB.

Tijdens dezelfde KNLTB Ledenraadvergadering gisteravond in Amersfoort is Karin van Bijsterveld benoemd als nieuwe voorzitter in het bondsbestuur van de KNLTB. Van Bijsterveld neemt vanaf december 2006 de functie over van de heer Klaas Rijpma. Hij treedt per december af. Karin van Bijsterveld bekleedt momenteel de functie van secretaris.

Tevens heeft Jaap Ruiter zijn penningmeesterschap officieel neergelegd, conform de besluitvorming in de Ledenraadvergadering van begin december 2005. Cees Varossieau, die reeds in december was benoemd als opvolger, neemt per direct de functie van Ruiter over.

De heer Willem Stevens is conform afspraak gisteravond afgetreden als bondsbestuurslid Algemene Zaken. Voor de portefeuilles Toptennis en Algemene Zaken is de KNLTB in gesprek met mogelijke opvolgers.