Workshop " Kroeshaar, I like it" over de verzorging van Kroeshaar

U ZIT MET UW HANDEN IN UW KROESHAAR



NIEUWEGEIN, 20060614 -- De oplossing voor uw UW KROESHAARPROBLEEM ligt binnen uw handbereik. Stelt u zich eens voor, puur natuurlijke klei als alternatief voor shampo's. Herbal hairsofteners samengesteld uit zorgvuldig uitgezochte kruiden bedoeld om het haar te versterken. Positieve bijwerking van dit product is dat het haar geleidelijk aan soepeler en zachter wordt. Ideaal dus voor mensen die hun van oorsprong kroes haar, chemisch behandeld hebben en terug willen naar de natuurlijke basis. Deze eerste van een serie workshops over kroeshaar wordt u aangereikt door samenwerkende Blackhair professionals, BEAUTIFUL BRONZE, BLACKHAIR & COSMETIC CENTRE, PATTY4YOU, SISAY INTERNATIONAL EN MARIPOSA-IMPORT.


Wij constateren een toenemende behoefte van onze klanten aan informatie over de behandeling van hun KROESHAAR. Daarnaast neemt de vraag naar kwalitatieve natuurlijke behandelings- en verzorgingsproducten voor kroes/krullend haar steeds meer toe.

Beautiful Bronze Blackhair & Cosmetic Cente.
Een Blackhair en cosmetica salon, nu ruim drie jaar gevestigd in Nieuwegein aan de Hildo Kropstraat 6a. U kunt er terecht voor natuurlijke en chemische behandelingen van alle typen haar. Uiteraard ook voor professioneel productinformatie en advies over de verzorging van uw haar en make-up. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het inzetten van verschillende soorten hairextensions en dreadlocks. Beautiful beschikt over een gescheiden werkruimten en houdt rekening met klanten die in privacy behandelt willen worden.

Hairstudio Patty4YOu
De kapsalon in Almere waar u terecht kunt voor behandelinge en verzorging van Europees- en Blackhair. Voor dames, heren, kinderen en de nieuwste coups en hairstyles!

Sisay International
Ondanks de schijnbaar verzadigde markt heeft Sisay International te Uithoorn haar intrede gedaan door unieke 100 % natuurlijke producten voor huid- en haarverzorging aan te bieden.Daar waar de producten op natuurlijke basis samengesteld zijn uit extracten van natuurlijke producten, biedt Sisay haar klanten 100% puur natuurlijke producten.
Verder biedt Sisay u natuurlijke zepen ( olijfolie zeep), diverse oliën, maar ook handgemaakte haarcrèmes, moisturizers en voeders. Al deze producten zijn, naast dat ze handgemaakt zijn ook vrij van chemische ingrediënten zoals Mineral oil, Petrolatum en SLS, waarvan bekend is dat ze uitdrogend werken op haar en huid.

Mariposa Import
Importeert verzorginsproducten van uitstekende kwaliteit. Mensen die hun haar in zijn natuurlijke staat willen houden maken gebruik van deze producten.

Tijdens de informatiebijeekomst:
- kunt u, ruiken en voelen en uitproberen
- kunt u vragen stellen over de verzorging van het
haar met de natuurlijke producten.
- Wordt een demonstratie gegeven over het gebruik
van de producten

Plaats van de workshop:
Beautiful Bronze, Hildo Kropstraat 6a, Nieuwegein

Datum: vrijdag 23 juni 2006
Tijd: 18.30 - 21.00 uur

Meer info of aanmelden? dinsdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur

Tel: 030 60 50053
Of via info@beautifulbronze.nl en info@sisay.nl




Beautiful Bronze Blackhair & cosmetic centre