Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

EMI Music, Guus Meeuwis en Metro supporter van Ruud's WK T-shirt!

Nijmegen, 23 juni 2006

Heet Nieuws! Zojuist is bekend geworden dat EMI Music, Guus Meeuwis en Metro supporter zijn geworden van Ruud´s WK T-shirt! De opbrengst van dit T-shirt komt ten goede aan het SOS-Kinderdorp Morelia in Mexico. Daarnaast krijgt Robbie Williams dit weekend het officiële Ruud's WK T-shirt overhandigd.

DE NIEUWE SUPPORTERS
EMI Music is de platenmaatschappij van o.a. Anouk, Direct, Guus Meewis en Robbie Williams. Robbie Williams geeft dit weekend een concert in de Amsterdam Arena, waarbij hij het Ruud´s WK T-shirt overhandigd krijgt. Zou hij tijdens een van de concerten het T-shirt aantrekken?

Guus Meeuwis is supporter van Ruud's WK T-shirt! Op de website van 2-Pack, www.2-pack.com, is het nummer "Ik wil dat ons land juicht", te horen, dat Guus Meewis speciaal met Ruud van Nistelrooy geschreven heeft.

Metro is een van de meest gelezen kranten van Nederland. In een oplage van 500.000 wordt deze krant van maandag tot en met vrijdag gratis verspreid.

DE ACTIE
De actie draait nog steeds op volle toeren. De T-shirts zijn nu nog te koop bij de ANWB winkels verspreid door het land en te bestellen via de shop van 2-Pack op internet: www.2-pack.com.


---



Ingezonden persbericht