Ingezonden persbericht


Tatung lanceert multifunctionele lcd-tv

Model V32EMRO ook als extra computerscherm te gebruiken

Wijchen, 26 juni 2006 - Tatung brengt met de V32EMRO een fraaie, multifunctionele lcd-tv op de markt. Het 32-inch model (beelddiagonaal 82 cm) beschikt over zowel een video- als een computeraansluiting. Hierdoor wordt het kijken van een dvd via de computer een levensechte ervaring.

Discussies over het bekijken van welk tv-programma behoren met deze televisie voorgoed tot het verleden. De picture-in-picture- en picture-by-picture-functionaliteit maken het mogelijk tegelijkertijd naar meerdere programma's te kijken. Zo kunt u het de WK-finale volgen, terwijl uw kinderen naar Sesamstraat kijken.

De nieuwe tv van Tatung combineert uitzonderlijke beeld- en geluidsprestaties met een stijlvol en strak uiterlijk. Zwart en zilver bepalen het uiterlijk van de V32EMRO. Het scherm heeft een robuuste voet, maar kan ook makkelijk aan de muur worden bevestigd. De lcd-tv biedt - met een resolutie van 1366x768 - een uitstekende helderheid en uitstekend contrast. De twee boxen aan weerszijden van het lcd-scherm en de ingebouwde noise reduction-technologie zorgen voor een uitmuntende geluidsweergave. Uiteraard is de televisie HD-ready. Dit in combinatie met de aantrekkelijke prijs maakt de Tatung V32EMRO een aanwinst voor elke woonkamer.

De Tatung V32EMRO is verkrijgbaar bij mediaspeciaalzaken voor een verkoopadviesprijs vanaf ¤ 999,- (incl. btw).

Tatung
Tatung Company, in 1918 in Taiwan opgericht, is één van de grootste wereldwijde producenten van consumentenelektronicaproducten en industriële informatiesystemen. Het bedrijf is actief op het gebied van ontwerp, productie, assemblage, voorraadbeheer, distributie en dienstverlening. Tatung brengt pc's, lcd-schermen, mediaspelers en andere home-entertainmentproducten op de markt. Daarnaast is Tatung leverancier van een grote range van servers, tablet-pc's en thin-clients. De productiefaciliteiten van Tatung bevinden zich in Nederland en Tsjechië.

Ingezonden persbericht