Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District Achterhoek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK

26 juni 2006

Zeddam - Bromfiets gestolen

Onbekenden hebben zondag (25/06) tussen 20.30 en 23.00 uur een bromfiets gestolen. De bromfiets stond op de parkeerplaats van een horecagelegenheid aan de 's-Heerenbergseweg en werd tijdens de voetbalwedstrijd Nederland-Portugal weggenomen. Het betreft een oranje/blauwe bromfiets, merk Peugeot.

Varsseveld - Inbraak in bedrijf

Zondagmorgen (25/06) hebben onbekenden rond 06.30 uur ingebroken in een bedrijf aan de Breukelaarweg. Er is gereedschap en kleding weggenomen. De inbrekers zijn binnen gekomen door een ruit in te slaan. De politie onderzoekt de inbraak nog.

Eibergen - Man trapt spiegel van auto

Een 19-jarige man uit Eibergen werd zondag (25/06) om 23.55 uur op heterdaad betrapt toen hij een spiegel van een op de Hoogkamp geparkeerde auto trapte. Een getuige zag één en ander en hield de man vast tot de politie gearriveerd was. De 19-jarige man bekende dat hij de autospiegel eraf had getrapt. De politie maakt ene proces-verbaal op.

Silvolde - Vernielingen

Aan de Kapelweg hebben onbekenden, waarschijnlijk in de nacht van zaterdag (24/06) op zondag (25/06), een aantal vernielingen aangericht. Een bewoner van de Kapelweg was zijn tuinbank kwijt en vond hem later in het weiland tegenover zijn woning terug. Verder trof hij een brievenbus in zijn zwembad en bleek het kunststoffen zwembad te zijn lek gestoken.

Didam - Zonnebank vliegt in brand

In een woning aan de Oldegoorweg brak zondag (25/06) rond 19.30 uur brand uit. De zonnebank in de kelder bleek in brand te zijn gevlogen. De brand kon snel worden geblust, maar de hele woning liep roetschade op. De bewoners raakten niet gewond.

Winterswijk - Dertig keer te snel

Dertig automobilisten reden zondag (25/06) te snel op de Corleseweg. De toegestane snelheid is daar 80 km per uur; de hoogst gemeten snelheid was 123 km per uur.

EINDE BERICHTEN

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Bert Top 055 - 548 60 58

---- --