Ingezonden persbericht


Network Appliance voegt Brocade SAN-switch toe aan storage-netwerkportfolio

De Brocade SilkWorm 4900 vergroot gebruiksvriendelijkheid en vermindert SAN-kosten

Tilburg, 26 juni 2006 - Network Appliance, Inc. (Nasdaq: NTAP) voegt de Brocade SilkWorm 4900-switch toe aan zijn groeiende portfolio van 4 Gbit/sec Storage Area Network-infrastructuurproducten (SAN).

Door de 4 Gbit/sec SAN-technologie is de krachtige Brocade SilkWorm 4900 fabric-switch schaalbaar van 32 tot 64 poorten binnen één domein. De nieuwe switch is ontworpen voor een breed aanbod van storage-netwerkapplicaties en inzetbaar als kosteneffectieve edge-switch binnen core-to-edge-omgevingen die hoge fan-out-ratio's vereisen. Maar de switch is ook inzetbaar als stand-alone switch in combinatie met mid-end tot high-end storage-apparatuur. Met het 'Ports on Demand'-concept voldoet de SilkWorm 4900 aan strenge eisen voor betrouwbaarheid, grootte en flexibiliteit binnen grote ondernemingen.

"NetApp legt de lat steeds hoger en stimuleert onze SAN-groei door ons portfolio van SAN-oplossingen voor het datacenter uit te breiden. Door zijn unieke uitbreidingsmogelijkheden en toegevoegde waarde voor de klant zal de Brocade SilkWorm 4900-switch hierbij een belangrijke rol spelen", zegt Patrick Rogers, Vice-President Products and Alliances van NetApp. "Door onze langdurige samenwerking met Brocade kunnen wij vereenvoudigde SAN storage-oplossingen leveren, waardoor wij ons groeiende klantenbestand een goede Total Cost of Ownership kunnen bieden."

De in een compact 2U-pakket verkrijgbare SilkWorm 4900 voldoet aan de meest veeleisende SAN-omgevingen. Het heeft redundante aandrijvings- en koelingscomponenten en de mogelijkheid tot uitbreiding door hot-code-activering. Een andere functionaliteit die de bedrijfsprestaties verbetert, is de Brocade Inter-Switch Link Trunking (ISL). Dit ondersteunt data path rates tot 32 Gbit/sec in één trunk en Dynamic Path Selection voor ISL load-balancing.

"Brocade en NetApp zijn zeer betrokken bij de ondersteuning van IT-beheer in netwerk-storage. Zij bieden klanten verbeterde SAN-betrouwbaarheid, -prestaties en -schaalbaarheid", zegt Tom Buoicchi, Vice-President Worldwide Marketing van Brocade. "Wij blijven samenwerken bij het bieden van connectiviteitsoplossingen en zijn blij dat de SilkWorm 4900 is opgenomen in het NetApp-portfolio."

De Brocade SilkWorm-serie biedt de meest uitgebreide selectie van storage-connectiviteitsproducten in de markt. Deze variëren van hoog-beschikbare directors tot en met edge-switches en beheertools. Brocade SilkWorm-producten zijn ontworpen voor de gelijktijdige ondersteuning van verschillende hosts en besturingssystemen. Hierdoor zijn meerdere servers te koppelen aan de storage-systemen van NetApp en andere leveranciers. De flexibele SilkWorm-producten zorgen ervoor dat consolidatie van data minder storage-systemen vereist. Dat verbetert het beheer, de bescherming en de beschikbaarheid.

De Brocade SilkWorm 4900 64-poorts SAN-switch is nu verkrijgbaar bij NetApp en NetApp-kanaalpartners.

###

Over Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade is toonaangevend leverancier van platformen en oplossingen voor het intelligent verbinden, beheren en optimaliseren van IT-bronnen in shared storage-omgevingen. 's Werelds vooraanstaande aanbieders van computersystemen, servers en storage bieden de Brocade SilkWorm-familie van Storage Area Network-connectiviteit (SAN) als de basis voor gedeelde storage in organisaties van diverse omvang. De Brocade Tapestry-familie van applicatie-infrastructuuroplossingen biedt de mogelijkheid om proactief applicatie- en informatiebronnen te beheren en te optimaliseren door de gehele organisatie. Met Brocade-oplossingen zijn organisaties beter in staat kosten te verminderen, complexiteit te managen en business compliance te realiseren dankzij geoptimaliseerd gebruik en beheer van hun applicatie-infrastructuren.