Mojo Concerts

27-4-2006

Concert Ivete Sangalo verplaatst van Paradiso naar Heineken Music Hall.

Britney Spears heeft er een, vandaar dat andere sterren als Jennifer Lopez en Beyoncé niet achter de feiten wilden aanhollen: iedere zelfrespecterende celebrity heeft haar naam verbonden aan een parfum. Ook de Braziliaanse zangeres Ivete Sangalo is in zee gegaan met een bekend cosmeticamerk. Haar exotische naam mag dan in het nuchtere Nederland nog niet tot de verbeelding spreken, reken maar dat haar parfum Extraordinary in Zuid Amerika over de toonbank vliegt.

En het is niet alleen een lekker geurtje wat aanslaat in Brazilië: ook haar uiterst swingende axé-muziek is mateloos populair in Latijns Amerika. Haar zeven solo-albums die vanaf 1999 zijn verschenen naderen de magische grens van twee miljoen verkochte stuks. Het geheim van de vedette is haar ontwapende, sexy verschijning in combinatie met een betoverende stem en opzwepende ritmes. Ze ruikt niet alleen lekker: óók Sangalo's música brengt je in opperste staat van extase.

Vanwege de grote belangstelling is het concert verplaatst van Paradiso naar Heineken Music Hall. Reeds gekochte kaarten voor Paradiso blijven geldig voor de nieuwe lokatie.

Woensdag 28 juni 2006
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: E 30,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 21.00 uur

Kaartverkoop via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, AUB Ticketshop, 0900 300 1250 (45 cpm) en de bekende voorverkoopadressen.