Vertrek dhr. Hazelhoff bij KWF Kankerbestrijding

Kwf kankerbestrijding

http://www.kankerbestrijding.nl

Amsterdam, 28 juni 2006 - Onlangs heeft de heer Hazelhoff afscheid genomen als lid van de beleggingscommissie van KWF Kankerbestrijding. De heer Hazelhoff is 30 jaar betrokken geweest bij KWF Kankerbestrijding. Zijn functie wordt overgenomen door de heer Van Den Brink .

De heer Hazelhoff was sinds februari 1976 actief binnen KWF Kankerbestrijding, in eerste instantie van wat toen heette de financiële commissie. Deze commissie had als taak het bestuur van KWF Kankerbestrijding te adviseren over het beheer van de opbrengst van de TV actie 'Geven voor Leven' , een actie ter gelegenheid van ons 25-jarig jubileum. In 1982 werd de beleggingscommissie in het leven geroepen die het bestuur ging adviseren over het beheer van middelen. De heer Hazelhoff is vanaf de start tot heden, zonder onderbreking lid geweest van de beleggingscommissie. In de jaren 1976-1993 is de heer Hazelhoff lid geweest van het bestuur van de Stichting KWF. Daarbij was hij gedurende de periode 1978-1980 tevens lid van het dagelijks bestuur.

De heer Hazelhoff heeft altijd en brede interesse gehad voor het wel een wee van KWF Kankerbestrijding, waarbij hij zich altijd bewust toonde van het publieke karakter van de organisatie. Vanwege zijn jarenlange inzet voor KWF Kankerbestrijding is de Hazelhoff bij zijn vertrek onderscheiden met de Wilhelmina-penning.

Het bestuur heeft de heer (Rudolf) van de Brink (58) uit Laren benoemd tot zijn opvolger. De heer Van Den Brink studeerde Economische Wetenschappen en was van 1997- 2002 lid van het Raad van Bestuur van de ABN AMRO bank. Sinds 2002 is de heer Van Den Brink bijzonder Hoogleraar Monetaire Economie en Financiële Instellingen aan de Universiteit van Amsterdam.

=====================



KWF Kankerbestrijding