Lex de gier managing director international channels nec philips

HILVERSUM, 20060622 -- Hilversum, 28 juni 2006- NEC Philips Unified Solutions (NEC Philips) heeft Lex de Gier aangesteld als Managing Director International Channels. In deze functie is Lex de Gier verantwoordelijk voor de groei en uitbreiding van de marktpositie van NEC Philips' indirecte kanalen in EMEA (Centraal en Midden Europa, Midden-Oosten en Afrika), Latijns-Amerika en APAC op het gebied van IP-bedrijfscommunicatieoplossingen.


In lijn met de eerder aangekondigde speerpunten van NEC Philips zal de focus van Lex de Gier liggen op het MKB portfolio, ondersteund door een uitgebreid Business Partner Programma.
Het Business Partner Programma brengt alle essentiële delen samen - producten, marketing programma's, mensen en processen - om Business Partners te helpen hun klanten eersteklas communicatieoplossingen aan te bieden.

Lex de Gier heeft, voor hij bij NEC Philips in dienst trad, gewerkt voor verschillende bedrijven op het gebied van spraaktechnologie waarbij hij onder meer verantwoordelijk was voor de marketing en verkoop van spraaktechnologieoplossingen in Europa, Midden-Oosten, India en Latijns-Amerika.




NEC Philips