Saxion Hogescholen
BR>

di 27 juni 2006

Tweede Ondernemerscafé Gezondheidszorg

Op donderdag 29 juni aanstaande organiseert de Academie Gezondheidszorg van Saxion Hogescholen voor de tweede keer het `Ondernemerscafé Gezondheidszorg'. Dit initiatief is bedoeld om ondernemers in de gezondheidszorg: zelfstandigen, directeuren, managers, therapeuten en studenten met elkaar in contact te brengen om met elkaar te discussiëren over actuele inzichten en ontwikkelingen in de zorg.

Netwerken wordt steeds belangrijker voor ondernemende professionals in de gezondheidszorg. Vandaar dat de Academie Gezondheidszorg het initiatief heeft genomen om bijeenkomsten te organiseren waarbij studenten en professionals in de zorg elkaar kunnen ontmoeten en van elkaar kunnen leren en inspiratie op kunnen doen. De reacties op het eerste ondernemerscafé in april waren zeer positief, en de opkomst was boven verwachting hoog.

Het thema van het tweede ondernemerscafé is `Ideëel of commercieel?'. Het debat vindt tussen 17.30 en 19.30 uur plaats in het Grand Café van Saxion Hogescholen aan de M.H. Tromplaan in Enschede. Als sprekers in deze bijeenkomst zijn een aantal `grote namen' uit de Twentse gezondheidszorg uitgenodigd: Jos de Blok, directeur van BuurtzorgNederland, Eric Janson, lid Raad van Bestuur van de Twentse Ziekenhuisgroep, Henk Janssen, directeur Indes Design en Ed Wender, eigenaar Podotherapie Wender. Frans Pol, directeur van de Saxion Academie Gezondheidszorg, zal het geheel op verrassende en interactieve wijze leiden. Ondernemende professionals in de zorg zijn van harte uitgenodigd.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------