Persbericht

HP ProCurve bekroont Nederlandse partners

Awards in vier categorieën

UTRECHT, 29 juni 2006 - HP ProCurve reikte gisteren aan Nederlandse partners HP ProCurve Awards uit. De Award in de categorie Beste Partner gaat naar Imtech ICT Communication Solutions, de Award voor de Beste Deal naar KPN, Fujitsu krijgt de Award voor Runner Up en PQR ontvangt de Award voor Beste Technische Consultant.

"We willen onze partners graag een blijk van waardering en erkenning geven en ze bedanken voor hun inzet en kennis. En degenen die met commitment, vakmanschap en doorzettingsvermogen het best hebben gescoord, zetten we met een Award nog eens extra in het zonnetje", zegt Ton Serné, Country Manager HP ProCurve Networking Business Nederland.

Edwin Hagenouw, sales manager van Imtech ICT Communication Solutions: "Bij grote deals trekken we samen op met HP ProCurve, zoals voor een groot nieuw internationaal advocatenkantoor in Amsterdam. HP ProCurve is een prima alternatief voor andere, dure netwerkproducten. We zien dat klanten, meestal nog niet zo bekend met ProCurve, na installatie vaak verrast zijn dat de ProCurve-producten zo goed werken. Met de HP ProCurve-producten en de technische kennis van Imtech ICT Communication Solutions bereiken we samen uitstekende resultaten. We zijn daarom trots op deze Award. Het is de bekroning van onze samenwerking waarin we een gezonde groei en innovatieve oplossingen realiseren."


* In de categorie Beste Partner (de partner met het beste commitment, vakmanschap en doorzettingsvermogen) waren naast van Imtech ICT Communication Solutions, HPS en KPN genomineerd.
* In de categorie Beste Deal (de mooiste deal voor ProCurve) waren naast KPN, Issue en PQR genomineerd.
* In de categorie Runner Up (de partner die het afgelopen jaar de grootste groei heeft doorgemaakt) waren naast Fujitsu, Newtel Essence en CSS genomineerd.
* In de categorie Beste Technische Consultant (partner met de beste technische consultant in dienst) waren naast PQR, Unica en Triple P genomineerd.

Over HP
HP is wereldwijd leverancier van technologische oplossingen voor consumenten, bedrijven en instellingen. Het HP aanbod omvat producten en diensten voor een totale IT infrastructuur, personal computing en imaging en printing oplossingen. Over de laatste 4 kwartalen, eindigend op 30 april 2006, behaalde HP wereldwijd een omzet van $ 88,9 miljard. Meer informatie over HP is te vinden op http://www.hp.nl.

Contactpersonen voor de redactie:

HP Ton Serné 030 222 53 51 ton.serne@hp.com
of
H&K/MCS Natasja la Lau 023 562 82 08 natasjal@monogram.nl

Hewlett-Packard Nederland
Orteliuslaan 1000
3528 BD Utrecht
www.hp.nl