Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

BCD Travel benoemt nieuw Directieteam

Amsterdam, 29 juni 2006 - BCD Travel in Nederland heeft een nieuw Directieteam benoemd. Sinds de start van BCD Travel in april jl., wordt hard gewerkt aan de bouw van de nieuwe organisatie en de integratie van TQ3 Travel Solutions en WorldTravel BTI. De vorming van een Directieteam is hier vanzelfsprekend onderdeel van.

De leden van het Directieteam zijn afkomstig uit beide "oude" organisaties:


- Bert Verschoor - Managing Director


- Pieter Simons - Managing Director


- Peter Paul van Riel - Directeur Operations


- Fred ten Hoeve - Directeur Finance & Control


- Diederik Banken - Directeur Sales & Accountmanagement


- Tjits Winkels - Directeur Human Resources

In de bijlage een korte introductie van de leden van het Directieteam.

Tevens zijn twee directieleden van de "oude" organisaties in andere functies binnen BCD Travel benoemd:
* Geert Jan Jongeneel is benoemd tot Chief Financial Officer voor de regio EMEA (Europe, Middle East, Africa) van BCD Travel; hij was sinds 2000 binnen de directie van het voormalige TQ3 Nederland werkzaam als Managing Director. Daarnaast was hij als CFO reeds verantwoordelijk voor de Nordic en Belux regio's.
* Victor van Tol (voorheen Directeur Sales & Accountmanagement WorldTravel BTI) is onlangs benoemd tot Vice President Consulting EMEA van BCD Travel.

Benjo van Laarhoven (voorheen Managing Director TQ3) is met BCD Holdings in gesprek over een andere invulling van zijn dienstverband.

"Samen met alle medewerkers van BCD Travel ben ik ervan overtuigd dat dit team, met een jarenlange ervaring in de zakenreisindustrie, BCD Travel in Nederland tot een groot succes weet te maken. Met het nieuwe Directieteam richten wij ons de komende tijd op de verdere integratie van beide bedrijven en het positioneren van BCD Travel in de markt. Centraal daarbij staat altijd onze klant. Die kan zoals gewoonlijk rekenen op kwalitatief hoogwaardige en continu vernieuwende dienstverlening", aldus Bert Verschoor, Managing Director.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Over BCD Travel

BCD Travel is de Nederlandse marktleider in zakenreismanagement. Zij is leverancier in wereldwijde reislogistiek, en zorgt er door het stroomlijnen en vereenvoudigen van het totale reisproces voor dat haar klanten maximaal besparen op de kosten voor het zakelijk reizen. Wij helpen ondernemingen in het navigeren door het complexe zakenreislandschap met vele producten, diensten en leveranciers. BCD Travel opereert in 96 landen op vijf continenten en heeft een totaal verkoopvolume van 12 miljard US Dollars en een gecombineerd aantal arbeidskrachten wereldwijd van meer dan 12.000. Kijk voor meer informatie op www.bcdtravel.nl. BCD Travel is een werkmaatschappij van BCD Holdings N.V.

Over BCD Holdings

BCD Holdings N.V. is een Nederlands familiebedrijf, opgericht in 1975 door de heer J.A. Fentener van Vlissingen. Het bedrijf is een internationale marktleider in de reisindustrie en een succesvolle (niche) player in de financiële dienstverlening in de USA. Het bedrijf verwacht in 2006 een totale omzet van U.S. $ 13 miljard dollar te behalen en heeft in totaal 14.000 medewerkers.

Contact:

Bert Verschoor Marian van der Hoeven

BCD Travel BCD Travel

+31 (0) 20 8500 602 +31 (0) 30 2811 826

Bert.Verschoor@bcdtravel.nl Marian.van.der.hoeven@bcdtravel.nl