Juni 2006

webdevelopment

Opnieuw BZN-concerten aan boord van P&O Ferries Driedaagse CityCruise naar Lincoln vanaf 139
De immens populaire popgroep BZN geeft eind februari als onderdeel van haar `Final Tour' twee concerten aan boord van 's werelds grootste cruiseferry `Pride of Rotterdam'. De concerten hebben plaats op 20 en 21 februari 2007 en maken deel uit van een driedaagse CityCruise Lincoln, verzorgd door P&O Ferries
Deze speciale CityCruise biedt 800 fans een unieke mogelijkheid om op een bijzondere manier afscheid te nemen van `hun' band, die in juni 2007 definitief stopt. De driedaagse reis bestaat uit twee overnachtingen in een 2- of 4-persoons cabin, een bezoek aan de Noord-Engelse stad Lincoln, de transfers en een 2 uur durend BZN-concert op de heen- of terugreis. De concerten vinden plaats in de dubbeldeks showlounge op de cruiseferry, die plaats biedt aan 400 personen per avond. De cruise is te boeken vanaf EUR 139 per persoon.

Wegens enorm succes geprolongeerd

Het is geen toeval dat de CityCruise van P&O Ferries deel uitmaakt van de afscheidstournee van de Volendamse band. De twee varende concerten in november vorig jaar - destijds ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de band én de P&O Ferries route Rotterdam-Hull - waren in een mum van tijd uitverkocht.

P&O Ferries Marketing Manager Benelux Martien Versteeg: "De samenwerking met BZN was zeer bijzonder, de band heeft met veel plezier opgetreden en binnen de vaste schare BZN-fans is veel belangstelling om ook of opnieuw bij zo'n varend concert aanwezig te zijn."

Lincoln, verkozen door de makers van de Da Vinci Code

De concertgangers worden bovendien getrakteerd op een dagje Lincoln. Minder bekend dan het populaire York, maar even ideaal voor een dagtrip. De levendige stad biedt uitstekende winkel-mogelijkheden. Zo is Steep Hill de steilste winkelstraat van Groot-Brittannië. Lincoln Cathedral, Lincoln Castle en het Museum of Lincolnshire Life maken deel uit van het rijke cultureel erfgoed van de stad. Bovendien was Lincoln het decor voor de verfilming van de bestseller de Da Vinci Code.

Dineren en fantastische avonden aan boord

Tijdens de twee nachten aan boord van de luxe cruiseferry, biedt P&O Ferries haar gasten de mogelijkheid om uitgebreid te dineren. Voor slechts EUR 6o per persoon kan men twee maal van een heerlijk ontbijtbuffet én van twee 5-gangen dinerbuffetten genieten. De concerten en vele ontspanningsmogelijkheden aan boord staan verder garant voor twee fantastische avonden.

Reserveren

De tickets (inclusief concertkaartje, twee overnachtingen aan boord en transfers in Engeland) zijn nu al te koop via de website van P&O Ferries, http://www.poferries.nl/, of via telefoon 020-201 3333. Op de website (nieuwste aanbiedingen - themacruises) is tevens meer informatie te vinden over deze en andere CityCruises van P&O Ferries.

Noot voor de redactie (