Juni 2006

webdevelopment

Nieuw interieur VLM Ailines toestellen
VLM Airlines verbetert het interieur van haar 15 Fokker 50 toestellen door passagiers meer beenruimte, nieuwe ergonomische stoelen en andere voordelen aan te bieden om zo het vliegcomfort nog aangenamer te maken.
VLM Airlines past elk toestel aan met nieuwe lederen stoelen die een beenruimte van 82 cm (33 inches) bieden, hetgeen veel ruimer is dan bij vele andere luchtvaartmaatschappijen. Deze kuipstoelen zijn in een stijlvolle beige kleur speciaal ontworpen om de ontspannen sfeer in de cabine nog meer te vergroten. De unieke rustfunctie maakt het mogelijk de volledige stoel achterover te tillen in een comfortabele positie. Bovendien zijn ze ergonomisch verantwoord omdat ze de rug beter ondersteunen en de algemene positie van het lichaam verbeteren. De stoelen zijn uit één stuk vervaardigd uit kevlar en koolstofvezel en zijn geproduceerd door het Zwitsers bedrijf Fast.

Verder zijn aan de zijkant van elke stoel speciale haakjes geïnstalleerd om de jassen van passagiers gemakkelijk op te hangen. Naast de verandering in meubilair komen er ook nieuwe tapijten en worden de toiletten en zijpanelen in een nieuw jasje gestoken. De cabineverlichting wordt eveneens helderder, zodat er een groter gevoel voor ruimte ontstaat. Voor de vloot van VLM Airlines wordt dit de meest volledige opknapbeurt in de 13-jarige geschiedenis.

"We streven ernaar om onze passagiers steeds de beste service aan te bieden en deze opwaardering maakt hier een belangrijk onderdeel van uit", zegt Johan Vanneste, Managing Director van VLM Airlines. "De ontwikkeling van onze cabine is een belangrijke verbetering van de faciliteiten die wij aan onze klanten bieden en verzekert een groter comfort aan iedereen die met VLM Airlines vliegt. Aangezien veel van onze vluchten gemiddeld 50 minuten duren, weten wij dat de meeste van onze zakenreizigers even de tijd nemen om uit te rusten en te ontspannen aan boord en de nieuwe stoelen zullen hen hier zeker bij helpen."

VLM Airlines heeft inmiddels een eerste toestel vernieuwd, drie andere toestellen zullen volledig worden aangepast tegen het einde van de zomermaanden. De volledige vloot van de Fokker 50 toestellen zal tegen eind 2007 in een nieuw jasje zitten.

VLM Airlines in profiel
VLM Airlines is actief sinds 1993 en biedt lijndiensten aan vanuit Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Jersey, Isle of Man, Liverpool, Luxemburg, Manchester, Rotterdam met bestemming London City. Vanuit Rotterdam worden er ook dagelijkse vluchten aangeboden naar Hamburg. In de zomermaanden worden rechtstreekse vluchten aangeboden op de Kanaaleilanden vanuit Rotterdam. Hiernaast organiseert VLM Airlines een groot aantal bedrijfscharters naar uiteenlopende bestemmingen in Europa. De onderneming genereerde over 2005 voor de achtste keer op rij winst en heeft 400 personen in dienst. Het totaal aantal passagiers van VLM Airlines nam tussen 2004 en 2005 met 12 % toe tot 625.300.

In januari 2006, kreeg VLM Airlines de titel van Regional Airline of the Year' uitgereikt door het magazine Air Transport World.

Voor online reserveringen, vluchtschema's en overige informatie: http://www.flyvlm.com/