VMware versie 3.0

VMware versie 3.0 Update Seminar 29 juni 2006

ALMERE, 20060512 -- SLTN organiseert als eerste partij van Nederland op 29 Juni 2006 een officiële VMware update sessie voor VMware versie 3.0. Dit zal plaatsvinden op de mooie locatie Kasteel de Vanenburg in Putten.


VMware heeft haar nieuwste versie nog steeds niet vrijgegeven echter zijn er momenteel geen berichten die erop wijzen dat Versie 3.0 van ESX dit kwartaal niet zal uitkomen. Het is een zeer spannende ontwikkeling en de vele VMware klanten in Nederland kijken dan ook uit naar deze sessie en nieuwe versie.

SLTN heeft de Bèta van versie drie al enkele maanden in bezit en is zeer enthousiast over de nieuwe mogelijkheden. Op deze dag zal SLTN ook de nieuwste SW van Vizioncore (bekend van esxRanger) en akimbi laten zien.

Het seminar is gratis en alleen voor klanten. Zoals de inschrijvingen nu gaan kunnen er twee zaken geconcludeerd worden 1) de interesse voor VMware versie drie is geweldig groot 2) het momentum van VMware in Nederland is erg groot. Tijdens deze dag geeft SLTN de aanwezigen ruim de gelegenheid om met hun collega´s van gedachten te wisselen over de virtualisatie ontwikkelingen. Inschrijvingen gaan via het Internet op (www.sltn.nl) => evenementen.

Naast het virtualiseren op x86-server platforms en desktops van leveranciers als IBM, HP, NEC en Dell, heeft SLTN ook uitgebreide kennis van virtualisatie op het IBM pSeries (AIX) platform en op storage gebied. SLTN beperkt zich bij virtualisatie echter niet tot de technologie alleen. Ook de intergratie van de mogelijkheden binnen de huidige ICT organisatie en procedures behoort tot het kennis aanbod van SLTN en haar consultancy partners.

Robert Molijn, Manager New Business SLTN, is zeer erkentelijk met de mogelijkheid om deze sessie als eerste officieel te mogen geven. "Mede door de groeiende markt rondom virtualisatie, zal SLTN blijven investeren in virtualisatie kennis en kunde om klanten op de juiste manier te adviseren en succesvolle implementatie trajecten te realiseren."

Contact: Robert Molijn
06-54397991
www.sltn.nl
rmolijn@sltn.nl