Gemeente Wijk bij Duurstede

Informatieavond Hoogstraat

Op 3 juli a.s. organiseert de gemeente om 20.00 uur in de Gouden Leeuw voor de bewoners van de Hoogstraat een informatieavond over de toekomstige ontwikkelingen van deze straat. Ook andere belangstellenden zijn hierbij van harte welkom. De bewoners in het gebied zijn inmiddels persoonlijk uitgenodigd.

Doel
De informatieavond is bedoeld om:

1. informatie te geven over de toekomstige ontwikkelingen
2. vragen te beantwoorden

3. groepen inwoners te formeren om de ontwikkelingen te begeleiden. Over welke ontwikkelingen gaat het dan? Het gaat om het gebied bij garage Van der Linden, om de mogelijke jongerenhuisvesting bij de Nieuweweg en om het gebied ten noorden van de Nieuweweg.

Aanleiding avond
Deze avond is begin mei jl. afgesproken met omwonenden van Hoogstraat 75 tot en met 85. Zij hebben ons enkele weken later i.v.m. de vakantie verzocht de informatieavond na de zomervakantie te houden, maar wij vinden dit onderwerp te belangrijk om door te schuiven naar september. Daarom is gekozen voor deze datum, nog vóór de start van de zomervakantie, zodat zoveel mogelijk bewoners van de Hoogstraat bij de avond aanwezig kunnen zijn.

Link, Klik hier om een pagina terug te gaan Link, klik hier om dit artikel te mailen Link, Klik hier om dit artikel af te drukken

spacer
info@wijkbijduurstede.nl
tel : 0343 595595
fax: 0343 595599
spacer Bezoek adres:
Karel de Grotestraat 30 spacer Post adres:
Postbus 83
3960 BB
spacer