MediaPlaza


3 Juli 2006
Media Plaza
Utrecht

Innoveren is een must, wat is de rol van HRM?

EU heeft op de top in Lissabon (2000) de ambitie geformuleerd om binnen tien jaar de meest concurrerende en dynamische kenniseconomie in de wereld te worden. Het kabinet wil bovendien dat Nederland tot de Europese voorhoede gaat behoren en één van de meest dynamische en concurrende kenniseconomieën binnen Europa moeten zijn.

Innovatie middels mensen, dat is het snijvlak waarop HRM een essentiële rol moet spelen, maar gebeurt dat ook voldoende. Hoe kan HRM bijdrage aan het vergroten van de innovatieslagkracht van een bedrijf? Dit is de centrale vraag bij de ronde tafel sessie van HR Plaza op 3 juli 2006.

Albert Martens van IKEA zal vanuit zijn perspectief een visie geven op de rol die HRM kan spelen bij innovatie. Vervolgens zal aan de hand van digitale brainstorm methodieken en natuurlijk discussie de vraag aan u gesteld worden, hoe die Lissabon doelstelling verwezenlijkt kan worden en wat de rol van HRM daarbij is.
15.30 Ontvangst
16.00 Opening, kaderzetting. Wat is het doel van vandaag en introductie van de deelnemers aan de ronde tafel 16.15 Visie op de rol van HRM op verhogen innovatie kracht door Albert Martens, Global Human Resources Group Ikea
17.00 Pauze met snack
17.30 Digitale brainstormsessie en discussie over de belangrijkste items voor HR in het kader van vergroten van de innovatiekracht van de BV Nederland
19.30 Borrel