Verzamelberichten zondag

's-Hertogenbosch, 02-07-2006

Man aangehouden voor huiselijk geweld

s-Hertogenbosch Zaterdagavond is een 30-jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden. Eerder die avond had hij zijn even oude vriendin in hun woning mishandeld. De vrouw raakte daarbij zodanig gewond dat ze in een ziekenhuis moest worden behandeld. De man is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

Bekeurd voor belediging

s-Hertogenbosch In de nacht van zaterdag op zondag is een 25-jarige man uit s-Hertogenbosch bekeurd voor belediging. De man beledigde surveillerende politiemensen op de Karrenstraat in s-Hertogenbosch. Ook toen hij werd aangehouden ging hij door met het beledigen van de politiemensen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij zondagmorgen heengezonden.

Man aangehouden voor mishandeling

s-Hertogenbosch In de nacht van zaterdag op zondag, rond 04.45 uur, is een 22-jarige man uit Vught aangehouden. Politiemensen zagen dat de man met een riem insloeg op een groepje anderen dat op de Visstraat in s-Hertogenbosch stond. De man met de riem werd direct aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, waar hij is ingesloten. Door het slaan met de riem is een 22-jarige man uit Heusden gewond raakt aan zijn hoofd.

Vrouw gewond bij ongeval

s-Hertogenbosch Zondagmorgen is een 64-jarige vrouw uit s-Hertogenbosch bij een aanrijding gewond geraakt. De vrouw fietste, rond 10.00 uur, over de Zwartbroekweg in de richting van het Baarplein in s-Hertogenbosch. Daar werd de vrouw van achter aangereden door een auto bestuurd door een 77-jarige man uit Hooge Mierde. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in s-Hertogenbosch.

Aangehouden voor huiselijk geweld

Boxtel Zaterdagmiddag is een 32-jarige man uit Boxtel aangehouden. De man had op de Nieuwe Nieuwstraat in Boxtel zijn 37-jarige vriendin uit Boxtel mishandeld en bedreigd. Aan de mishandeling hield de vrouw een gekneusde duim en verschillende blauwe plekken over. De man is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.


------

Later die avond werd ook een 25-jarige man uit Boxtel aangehouden. De man had eerder die avond zijn 28-jarige vriendin in haar woning in Boxtel mishandeld. De man blijkt de vrouw al vaker te hebben mishandeld. Hij is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

Aangehouden na belediging

Schijndel In de nacht van zaterdag op zondag is een 19-jarige jongen uit Schijndel aangehouden. Hij werd op de Papaverstraat in Schijndel door politiemensen aangesproken omdat hij op straat alcohol dronk. Hierop beledigde hij de twee politiemensen. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Schijndel, waar proces-verbaal tegen hem is opgemaakt. Na verhoor is hij heengezonden.

Te veel gedronken op bromfiets

Vught In de nacht van zaterdag op zondag, rond 01.30 uur, werd op de Boslaan in Vught een 17-jarige jongen uit Helvoirt bekeurd. Hij reed met een bromfiets terwijl hij te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 5 uur.

Jongens aangehouden voor diefstal

Vught In de nacht van zaterdag op zondag, even na 03.30 uur zijn twee jongens, 15 en 16 jaar uit Vught, aangehouden. Een getuige had gezien dat de twee met een ladder aan de haal waren gegaan op de Brabantlaan in Vught. Politiemensen troffen het tweetal even later met de ladder aan. Eerder waren de politiemensen de twee jongens ook tegengekomen echter zonder ladder. De twee zijn voor verder onderzoek ingesloten.

Jongeren aangehouden

Schijndel In de nacht van zaterdag op zondag werd gemeld dat er werd ingebroken in een bedrijf aan de Boschweg in Schijndel. Ter plaatse troffen de politiemensen twee jongens, 17 en 18 jaar uit Schijndel. Ze waren op het terrein van het bedrijf. Spullen van het bedrijf lagen op het dak van het bedrijf er naast. De twee zijn aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

Man aangehouden

Veghel Zaterdagavond werd op het Heilig Hartplein in Veghel een man gecontroleerd. Bij de controle gaf de man een valse naam op. Nadat hij hiermee werd geconfronteerd gaf de man een andere naam op. Bij controle bleken alle gegevens te kloppen, maar waren de gegevens en de man niet dezelfde. De man waar de gegevens bij hoorde kwam met zijn paspoort aan het politiebureau. Daaruit bleek, dat de man opnieuw een valse naam had opgegeven. De man met een nog onbekende nationaliteit is overgedragen aan de vreemdelingenpolitie en voor verder onderzoek ingesloten.

Te veel gedronken

Veghel Zaterdagavond, even voor 22.30 uur, werd op de Erpseweg in Veghel een 40-jarige man uit die plaats bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 3 uur.


-----

In de nacht van zaterdag op zondag, rond 03.30 uur, werd op de Leest in Veghel een 51-jarige man uit Gemert voor hetzelfde feit bekeurd. Ook hij kreeg een rijverbod van 3 uur.


-----

Uden Later die nacht, rond 04.15 uur, werd op de Wilhelminastraat in Uden een 45-jarige man uit Den Haag voor hetzelfde feit bekeurd. Ook hij kreeg een rijverbod van 3 uur.


-----
Lith In de nacht van zaterdag op zondag, rond middernacht, werd op het Wargaren in Lith een 45-jarige man uit rosmalen bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 2 uur.


-----

Heesch Zondagmorgen, even voor 06.00 uur, werd op de Bosschebaan in Heesch een 25-jarige man uit Uden voor hetzelfde feit bekeurd. De man kreeg naast de bekeuring een rijverbod van 5 uur.

Bromfietser gewond bij eenzijdig ongeval

Veghel Zondagmorgen is een 17-jarige jongen uit Veghel bij een eenzijdig ongeval gewond geraakt. De jongen reed op zijn bromfiets over de Parallelweg Zuid in Veghel, door nog onbekende oorzaak is hij in de berm terecht gekomen en tegen een boom gereden. Hij is met been en hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

Rijden onder invloed op bromfiets

Oss Zaterdagmiddag, rond 16.30 uur, werd op de Brederostraat in Oss een 40-jarige man uit die plaats bekeurd. Hij reed met een bromfiets terwijl hij te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 1 uur.

Man gewond bij ongeval

Cuijk In de nacht van zaterdag op zondag is een 46-jarige man uit Cuijk bij een aanrijding gewond geraakt. Even na 03.00 uur, reed de man op zijn fiets de over een pad van de Heeswijksestraat naar de Gildekamp in de richting van de Spinding in Cuijk. Op de Gildekamp kwam hij in aanrijding met een auto die op de Gildekamp reed, bestuurd door een 19-jarige man uit Cuijk. De fietser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Boxmeer.