Voedsel en Waren Autoriteit

Bart Smit houten klokpuzzels

03 juli 2006 - terughaalactie

Bart Smit heeft geconstateerd dat de houten klokpuzzels, die verkocht zijn tussen 22 maart en 23 juni 2006, kleine onderdelen bevatten. Deze onderdelen, te weten de cijfers 1 tot en met 11, leveren verstikkingsgevaar op voor kinderen onder de 36 maanden.

De houten klokpuzzels werden verkocht in de filialen van Toys'R Us en Bart Smit en via de website www.bartsmit.com.

Als u in het bezit bent van een houten klokpuzzel, die overeenkomt met bovenstaande afbeelding, houdt deze dan onmiddellijk buiten bereik van uw kinderen en breng deze terug naar één van de Toys'R Us of Bart Smit filialen. U krijgt dan uw volledige aankoopbedrag retour.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de klantenservice van Bart Smit op 0299 - 399599.

Terughaalactie Bart Smit houten klokpuzzels

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING
HOUTEN KLOKPUZZELS
(EAN-code:8714205045385)
Wij hebben geconstateerd dat de houten klokpuzzels,welke werden verkocht tussen 22 maart en 23 juni 2006,kleine onderdelen bevatten.
Deze onderdelen,te weten de cijfers 1 tot en met 11,leveren verstikkingsgevaar op voor kinderen onder de 36 maanden.
De houten klokpuzzels werden verkocht in de . lialen van Toys 'R 'Us en Bart Smit en via de website www.bartsmit.com .
Als u in het bezit bent van een houten klokpuzzel,die overeenkomt met bovenstaande afbeelding,houdt deze dan onmiddellijk buiten bereik van uw kinderen en breng deze terug naar één van de Toys 'R 'Us of Bart Smit . lialen .U heeft recht op volledige terugbetaling van de aankoopsom.
Voor alle inlichtingen kunt u zich wenden tot onze klantenservice via het telefoonnummer 0299-399599 . Wij danken u voor uw medewerking en bieden onze excuses aan voor het ongemak. B.S.V.,Bellstraat 3-4,1131 JV Volendam.