Ingezonden persbericht


Keyprocessor benoemt nieuwe account manager

Amsterdam, 3 juli 2006 - Keyprocessor, producent van geïntegreerde security management oplossingen, heeft Raymond Krikke aangesteld als account manager. Raymond is in deze functie verantwoordelijk voor Keyprocessors business partners in Noord Holland.

Raymond Krikke heeft ruim tien jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Hij begon zijn carrière bij X-tronx waar hij verantwoordelijk was voor onder meer de inkoop, verkoop en montage van beveiligingsoplossingen. Bij Initial Varel heeft hij de afgelopen jaren achtereenvolgend gewerkt als monteur, service monteur en adviseur.

"Mij bevalt het gegeven dat Keyprocessors succes is gestoeld op het bouwen van sterke, lange termijn relaties met business partners. Met dit uitgangspunt stel ik mijzelf als doel om verdere, open en plezierige partnerships met bestaande en nieuwe dealers te ontwikkelen", aldus Raymond Krikke.

Over Keyprocessor BV
Keyprocessor ontwikkelt sinds 1980 geheel in eigen beheer systemen en producten voor elektronische beveiliging. Het bedrijf is één van de belangrijkste aanbieders op het gebied van geïntegreerde oplossingen voor beveiliging en veiligheid. Keyprocessor onderscheidt zich door haar innovatieve systeemoplossingen en het feit dat de gebruikers van haar systemen gewaarborgd zijn van een professionele installatie tot en met after sales service. Uitgebreide informatie over de organisatie en haar oplossingen vindt u op www.keyprocessor.com.

Voor meer informatie of een hoge resolutie foto kunt u contact opnemen met Keyprocessor:

Tanja van Dijk
PR & Communications

Keyprocessor BV
Paasheuvelweg 20
1105 BJ Amsterdam Zuid Oost
The Netherlands

Tel: +31 (0)20 46 20 700
Fax: +31 (0)20 46 20 799
Fax: +31 (0)20 46 20 720 (direct)

E-mail: tanja.van.dijk@keyprocessor.com
Info: info@keyprocessor.com
Internet: www.keyprocessor.com