Ingezonden persbericht


Persbericht

ZyLAB en LexisNexis® CaseSoft werken samen aan een betere oplossing voor juridische instanties en overheden

Door naadloze integratie kunnen documenten in ZyIMAGE makkelijk worden gekoppeld aan belangrijke feiten in CaseMap®

Amsterdam, 3 juli 2006 - ZyLAB - een innovatieve ontwikkelaar van Information Access Solutions - en LexisNexis® CaseSoft - een toonaangevende ontwikkelaar van software voor rechtszaakanalyse - hebben een strategische alliantie gesloten. Door de samenwerking kan de ZyIMAGE software van ZyLAB beter worden geïntegreerd met de CaseSoft CaseMap®-oplossing van LexisNexis. Met deze integratie kunnen gebruikers van CaseMap een naadloze link maken tussen elk type document rondom een rechtszaak dat is opgeslagen in ZyIMAGE en in CaseMap opgeslagen feiten.

Diverse klanten wereldwijd zullen hiervan profiteren, waaronder het Joegoslavië Oorlogstribunaal, een van de organisaties die zowel ZyLAB als CaseSoft gebruikt.

Door de nieuwe functionaliteit kunnen gebruikers efficiënter werken aan de opbouw van hun zaak en gedetailleerde informatie omtrent de rechtszaak beter verspreiden onder de betrokken partijen. Daarnaast kunnen gebruikers die werken met Acrobat® PDF-bestanden nu een vernieuwde versie van de 'Send to CaseMap' plug-in voor Acrobat gebruiken die kan werken met PDFs die zijn opgeslagen in ZyIMAGE.

"Een van de mogelijkheden die voor ons van groot belang is, is de naadloze ondersteuning van onze case building tools van LexisNexis CaseSoft met de opslag-, zoek- beheerfuncties in ZyIMAGE", aldus D. Hamilton Peterson, Senior Director for Special Investigations van AMTRAK's Office of the Inspectors General. "Door deze integratie kan ons onderzoeksteam grote hoeveelheden informatie snel vinden en groeperen en vervolgens spreadsheets met informatie in hyperlinks en juridische presentaties genereren."

"Door deze formele partnerovereenkomst kunnen we onze klanten nu probleemloze integratie van ZyIMAGE en CaseMap bieden, waardoor juridische professionals zoals advocaten en aanklagers nu nog makkelijker informatie kunnen delen", aldus Johannes Scholtes, algemeen directeur bij ZyLAB. "De zeer hoge efficiency en accuratesse maken grote financiële besparingen mogelijk in een tijd dat deze professionals meer moeten presteren met minder middelen."

"Met dit partnership kunnen we LexisNexis CaseSoft klanten meer waar voor hun geld bieden", aldus Greg Krehel, CaseSoft CEO. "We werken graag samen met ZyLAB doordat we zo functionaliteit kunnen toevoegen die niet alleen heel mooi is, maar ook nog eens heel gemakkelijk werkt."

Over LexisNexis CaseSoft
LexisNexis CaseSoft ontwikkelt software die wordt gebruikt door tienduizenden professionals overal ter wereld - van zelfstandige advocaten tot de grootste advocatenkantoren, het Amerikaanse Ministerie van Justitie en het Joegoslavië Tribunaal van de VN. De CaseMap software voor rechtszaakanalyse brengt structuur aan in feiten, getuigenverslagen, documenten en problemen in een rechtszaak. TimeMap®, ons hulpmiddel voor grafische weergave van chronologie, helpt bij het creëren van een duidelijke, visuele volgorde van gebeurtenissen voor gebruik tijdens het proces. NoteMap® helpt bij het noteren van theorieën en het coherent en effectief structureren ervan. Daarnaast omvat ons productportfolio TextMap®, een hulpmiddel voor het samenvatten van aantekeningen en DepPrep® voor het voorbereiden van getuigen. Voor meer informatie of trial-versies van deze producten: www.casesoft.com.

Over ZyLAB

ZyLAB Benelux BV is een 100% dochteronderneming van het snel groeiende en winstgevende ZyLAB concern. ZyLAB - opgericht in 1983 - is een toonaangevende leverancier van Information Access Solutions die Global 2000-bedrijven en overheden helpt bij het digitaal archiveren en beheren van miljoenen pagina's gedigitaliseerde papieren- en elektronische documenten, inclusief e-mail en multimedia. Door de complete onderzoeksmogelijkheden van ZyLAB, met hoge kwaliteit zoek- en vindopties in ruim 200 talen, kunnen gebruikers alle informatie eenvoudig online organiseren en delen.

Met ruim 7.500 installaties wereldwijd en meer dan 350.000 gebruikers beschikt ZyLAB over veel ervaring en kennis in uiteenlopende bedrijfssectoren en -applicaties. ZyLAB's Europese klanten omvatten een aantal toonaangevende organisaties op het gebied van onderzoek en justitie zoals de Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD), Serious Fraud Office in het Verenigd Koninkrijk, de Duitse Douane (ZKA), de Zweedse belastingdienst (Skatteverket) en het Italiaanse ministerie van Justitie (Ministerio della Giustizia Italiana). Belangrijke klanten in de VS zijn overheidsinstanties als de FBI, CIA, Securities and Exchange Commission, Internal Revenue Service, Department of Homeland Security en Department of the Treasury. Daarnaast zijn ook bekende merken als Pepsico, Anheuser-Busch en Pacific Life Insurance Company klant van ZyLAB. De onderneming heeft hoofdkantoren in Amsterdam en Washington DC en regionale kantoren in Barcelona, Düsseldorf, Londen, Parijs en Singapore.

Ingezonden persbericht