Benoeming nieuwe leden Raad van Bestuur PricewaterhouseCoopers

Pwc

http://www.pwc.com/nl

Met ingang van 1 juli 2006 zijn Arno Pouw RA (46) en Robert Swaak RA (45) benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van PricewaterhouseCoopers.

Arno Pouw wordt in de Raad van Bestuur verantwoordelijk voor de Industries (marktsectoren die gerekend worden tot de Public Interest Entities) en voor de Line of Service Advisory. Daarnaast is hij verantwoordelijk partner voor een aantal (beursgenoteerde) cliënten.

Robert Swaak wordt verantwoordelijk voor het Human Capital beleid en is daarnaast tevens CFO en COO van de Nederlandse organisatie. In deze laatste functie volgt hij Rob Hoevens op die met ingang van 30 juni is teruggetreden.

Robert Swaak is sinds 1988 als accountant aan de organisatie verbonden, waarvan sinds 1998 als partner. Swaak is sinds 2004 lid van de Assurance Board van PricewaterhouseCoopers Accountants N.V. en vanuit die rol verantwoordelijk voor Human Capital. Daarnaast is hij verantwoordelijk partner voor een aantal beursgenoteerde cliënten.

Arno Pouw is sinds 1985 als accountant aan de organisatie verbonden, waarvan sinds 1993 als partner. Pouw is sinds 2005 voorzitter van de Advisory Board van PricewaterhouseCoopers.