AutoRai

Honda blijft sponsor van populaire tennisclassics

(7/3/2006)
Evenals voorgaande jaren is Honda ook dit jaar weer sponsor van de inmiddels zeer populaire Alex Tennis Classics, onderdeel van een tournooiserie dat deel uitmaakt van een wereldwijde seniortour met uitsluitend spelers die nummer 1 op de wereldranglijst of in een Grand Slam finale hebben gestaan.
Honda is een sportief merk, met uitstekende resultaten op het gebied van zowel auto- motorsport. Naast de auto- en motorsport zijn er nog vele andere gebieden waarop Honda haar sportiviteit wil uitdragen. De Alex Tennis Classics valt daar ook onder.

Mede door het succes vorig jaar heeft Honda ook dit jaar besloten om dit sportieve en populaire evenement te sponsoren en is er een sponsorovereenkomst gesloten door oud Wimbledon winnaar Jacco Eltingh â organisator van de Alex Tennis Classics â en Leo Jegen, Manager Marketing en PR van Honda Nederland. Hierdoor is Honda onder andere ook âOfficial Car Supplierâ van het toernooi en zullen alle grote tennissterren in mooie, sportieve, luxe Hondaâs vervoerd worden tijdens het toernooi.

Jacco Eltingh nam onlangs zijn door Honda beschikbaar gestelde CRV in ontvangst en al na enkele kilometers sprak hij zijn waardering uit over het soepele rijgedrag en het comfort van de auto.

De Honda CRV is stoer en stijlvol met een hoge rijpositie en riant zicht rondom. Leverbaar met een hightech 2.2i CTDi dieselmotor of 2.0 en 2.2 benzinemotoren. De Honda CRV is uitgerust met Real Time 4WD, normaal gesproken gaat alle grip naar de voorwielen, bij accelereren op een nat wegdek, in de sneeuw of bij een uitstapje op een landweggetje gaat automatisch net zoveel kracht naar de achterwielen als nodig is. Dus vierwielaandrijving alleen als het nodig is.

De Alex TennisClassics 2006 vindt plaats van donderdag 12 tot en met zondag 15 oktober in het Indoor-Sportcentrum Eindhoven. Uitgebreide informatie met alle grote namen vindt u op www.tennisevents.nl.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster