Gemeente Tilburg

Datum
3 juli 2006

Verdubbeling Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg

Start werkzaamheden maandag 3 juli 2006

Maandag 3 juli 2006 starten de werkzaamheden voor de verdubbeling van de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg, gedeelte Moerse Dreef - Brakman.

Inhoud werkzaamheden
De aansluiting Moerse Dreef op de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg wordt gedeeltelijk aangepast. De volgende werkzaamheden worden uitgevoerd:

- Aanpassen van de verkeersgeleider in het midden van de Moerse Dreef;
- Verbreden van de bocht van de Moerse Dreef richting het zuiden.

Uitvoeringsplanning

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd om de overlast voor inwoners van de Reeshof zoveel mogelijk te beperken. In de eerste fase wordt de middengeleider in de Moerse Dreef aangepast. Om dit te kunnen realiseren is de voorsorteerstrook voor linksaf van de Moerse Dreef richting het noorden van maandag 3 juli tot en met donderdag 6 juli afgesloten. Al het verkeer wordt over de huidige voorsorteerstrook voor rechtsaf over het kruispunt geleid. De verkeersregelinstallatie wordt aangepast. Het blijft ook mogelijk linksaf te slaan richting de Dongenseweg.

De tweede fase start vrijdag 7 juli met de bochtverbreding van de Moerse Dreef - Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg. Vanaf dat moment vervalt de huidige voorsorteerstrook voor rechtsaf richting het zuiden. Al het verkeer wordt dan over de voorsorteerstrook voor linksaf over het kruispunt geleid. De voorsorteerstrook voor rechtsaf blijft afgesloten tot en met week 34 (± 27 augustus). Ook hier blijft het mogelijk rechtsaf te slaan richting de Bredaseweg.

Tijdelijke verkeershinder
In de periode van 3 juli tot en met 27 augustus 2006 kunt u tijdelijk verkeershinder ondervinden van de werkzaamheden. De gemeente doet haar uiterste best om de overlast voor bewoners van de Reeshof tot een minimum te beperken. Binnenkort ontvangt u van ons een nieuwe bewonersbrief waarin u wordt geïnformeerd over het verloop van de werkzaamheden na de zomervakantie.

Meer informatie
Hebt u naar aanleiding van deze brief nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Marcel Heijmans, toezichthouder van de gemeente. Hij is op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 013 - 540 81 17.

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan wegen en groen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl
-----------------------


---- --