Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT-

Ernst Kramer nieuwe Financieel Directeur bij Telfort

Amsterdam, 3 juli 2006 - Telfort kondigt vandaag aan, dat zij per 1 juli jl. Ernst Kramer (1965) aangesteld heeft als Financieel Directeur. Kramer volgt Huib Dekker op. Hij heeft ruim 14 jaar ervaring in de nationale en internationale telecomsector. Voor Nokia werkte hij in Turkije, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika in diverse functies, waaronder Director Customer Finance. In Afrika was hij eveneens verantwoordelijk voor het opzetten van diverse landenorganisaties op zowel financieel, juridisch, belastingtechnisch en organisatorisch vlak.

Van 1995 tot 1999 was hij CFO bij Pannon GSM in Hongarije. Dat bedrijf was toen onderdeel van KPN. Daarvoor was hij voor KPN in Den Haag werkzaam als Manager International Joint Ventures en Financial Controller.

Profiel Telfort
Telfort is een van de toonaangevende aanbieders van mobiele telecommunicatie voor particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Telfort biedt kwalitatief goede producten tegen zeer scherpe prijzen. Hiervoor beschikt Telfort over een netwerk van goede kwaliteit en stelt zij de klantenservice centraal voor haar klanten. Telfort is een vitale organisatie die snel op marktontwikkelingen inspeelt. Vanaf zomer 2005 is Telfort de eerste operator in Nederland met een landelijk dekkend mobiel breedbandnetwerk.


- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie (