3 e persbericht van maandag 3 juli 2006

Eindhoven, 03-07-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie houdt mannen aan na ongeval

Maandag rond 4.30 uur zijn op de Doctor Berlagelaan een 19-jarige en een 45-jarige Eindhovenaar aangehouden. Rond 6.05 uur diezelfde ochtend werd op het hoofdbureau van de politie aan de Mathildelaan een 23-jarige Eindhovenaar aangehouden. Zij waren vermoedelijk betrokken bij een ongeval op het kruispunt Doctor Berlagelaan Barrierweg rond 3.30 uur (zie 1e persbericht van maandag 3 juli). Onduidelijk is wie de bestuurder van de auto was waarin zij reden. De 45-jarige Eindhovenaar is na verhoor heengezonden. De twee andere mannen zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt verdachten brandstichting aan

Op het Gulbergsven zijn maandagmiddag rond 16.45 een 15-jarige en een 16-jarige jongen uit Eindhoven en een 17-jarige jongen uit Geldrop aangehouden. Zij worden er van verdacht brand gesticht te hebben bij het Gulbergsven. Een aantal dennenbomen stond in brand. De drie zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Helmond: Politie houdt fietsendief aan

De politie heeft maandag rond 16.30 uur op de Burcht een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Een agent zag hem kort daarvoor rijden op een nieuw type damesfiets. Toen de man de agent zag begon hij harder te fietsen. Even later zag de agent de man lopen zonder fiets. De fiets met een opengebroken slot stond tegen de muur van een woning. De fiets bleek eerder die dag gestolen te zijn. De man is meegenomen naar het bureau en ingesloten voor verder onderzoek.

Nuenen: Politie houdt man aan op gestolen quad

Maandag rond 18.25 uur heeft de politie op de Bakertse Landweg een 17-jarige Eindhovenaar aangehouden. Agenten zagen hem over de Orpheuslaan in Eindhoven rijden op een quad zonder verzekeringsplaatje en zonder helm. Toen de agenten de man staande wilden houden ging hij er met hoge snelheid vandoor. Op de Bakertse Landweg sprong de verdachte van de quad en vluchtte een maisveld in. De agenten konden de man aanhouden. De quad bleek eerder die dag gestolen te zijn. De man is de cel ingegaan voor verder onderzoek.

Bakel: Politie is op zoek naar vermist persoon

De politie is op zoek naar Patrick Louwet. Patrick, een 38-jarige Eindhovenaar, wordt sinds 30 juni vermist. In verband met een hersenbeschadiging wordt hij verpleegd in het verpleegtehuis St. Jozefheil in Bakel. Hij is voor het laatst gezien op 30 juni omstreeks 19.00 uur. Hij liep toen richting Milheeze. Door zijn handicap leidt hij aan geheugenverlies, heeft een slecht oriƫntatievermogen en staat onvast op zijn benen. Vermoedelijk is hij verdwaald. De man met blanke huidskleur heeft een ietwat tenger postuur, is ongeveer 1,75 m. lang en heeft bruine ogen. Hij heeft een bruin kortgeknipt kapsel met grote inhammen. Hij had de volgende kleding aan: een kniebroek (kaki-kleur), lichtgroen t-shirt en open zwarte sandalen.

Mensen die Patrick onlangs gezien hebben of weten waar hij zich bevindt kunnen contact opnemen met de politie in Gemert-Bakel. Hiervoor kan gebeld worden naar: 0900-8844.