InterCommIT lanceert Managed AS2 Service

AMERSFOORT, 20060703 -- InterCommIT heeft vandaag de Managed AS2 Service geïntroduceerd. De dienstverlening is een uitkomst voor alle bedrijven die graag via het AS2 protocol willen communiceren maar niet de tijd willen of kunnen investeren in de organisatie en de mankracht eromheen.


Het inrichten van de verbindingen wordt geheel door InterCommIT verzorgt, net als het dagelijks beheer. Op financieel-administratief gebied zijn de vooraf in te schatten kosten een voordeel omdat InterCommIT geen extra kosten berekent over de variabele bericht- of transactie kosten.

Paul van Wijnbergen, InterCommIT:"de Managed AS2 Service is eigenlijk een logisch vervolg op onze bestaande Go-secure dienstverlening. Het serviceniveau bijvoorbeeld is van dezelfde hoge kwaliteit (24 x 7) en het functioneert net zo betrouwbaar. Ook de factuur brengt geen onaangename verrassingen met zich mee, deze is slechts één pagina dus overzichtelijk, zonder extra kosten per bericht of per transactie."

InterCommIT levert producten en diensten om elektronische communicatie tussen verschillende zakelijke partijen zo betrouwbaar, veilig en efficiënt mogelijk te maken.

Over InterCommIT
InterCommIT is een Integration Service Provider (ISP) met klanten in verschillende bedrijfstakken waaronder de financiële dienstverlening, de assurantie branche, de Doe-Het-Zelf branche, de levensmiddelensector en de interieurbranche. Behalve het leveren van Internet transport diensten kan InterCommIT ook de installatie, het beheer en het onderhoud verzorgen van software applicaties en ICT oplossingen.
InterCommIT is nauw betrokken bij de West-Europese overlegorganen rondom de AS2-standaard en daardoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voor meer informatie bezoek: www.intercommit.nl.