James Blunt op 4 juli in Amsterdam

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

MOJO Concerts, Delft, 8 maart 2006

A Beautiful Day in the Park
JAMES BLUNT OP 4 JULI IN AMSTERDAM
Op dinsdag 4 juli geeft James Blunt een concert in de open lucht op het terrein van Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam. De kaartverkoop voor het zomerse concert begint aanstaande zaterdag.

Op deze mooie zomeravond in het Amsterdamse park kan het publiek genieten van de relaxte muziek van de Britse zanger die sinds het verschijnen van zijn debuut album 'Back To Bedlam' hit na hit scoort. De debuutcd, waarvoor James Blunt de nummers grotendeels tijdens zijn dienstperiode in het leger schreef, ging maarliefst 80.000 keer over de toonbank en stond 17 weken in de albumtop 10. De single 'You're Beautiful' was 3 weken lang nummer 1 en ook de prachtige song 'Goodbye My Lover' wist opnieuw talloze fans te raken. Binnenkort verschijnt de derde single 'Wisemen'. Dat James Blunt een overtuigende performer is bleek onder andere op 30 januari dit jaar toen de getalenteerde zanger een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall gaf. De nieuwe live cd en dvd van James Blunt die nu verkrijgbaar is heet 'Chasing Time'. Tijdens deze 'Beautiful Day In The Park' met James Blunt wordt de zomer op een muzikale wijze ingeluid!

A Beautiful Day in the Park

James Blunt + special guest

Dinsdag 4 juli 2006
Cultuurpark Westergasfabriek - Amsterdam

Entree: eur 32,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 19.30 uur.

Powered by Grolsch

Kijk voor waanzinnige prijzen rond dit evenement op www.grolschmusic.nl

Kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, Free Record Shops, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Voor meer informatie over dit openlucht concert, bereikbaarheid, parkeermogelijkheid en faciliteiten kijk op www.mojo.nl

Noot aan de redactie (