Gabriel Rios is special guest van James Blunt 4 juli Amsterdam

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

PERSBERICHT

MOJO Concerts, Delft, 4 april 2006

A Beautiful Day in the Park

Ook Gabriel Rios treedt op tijdens 'A Beautiful Day in the Park' op dinsdag 4 juli in het Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam. Als special guest geeft de Puertoricaan met zijn band een volledig concert van een uur. Hierna volgt James Blunt hem op voor het vervolg van deze avond zwoele zomermuziek in de buitenlucht. De kaartverkoop voor het concert is reeds begonnen.

Gitarist en zanger Gabriel Rios, afkomstig uit Puerto Rico en woonachtig in België, is bekend van de hit 'Broad Daylight'. Bijna 20.000 albums zijn al verkocht van zijn album 'Ghostboy'. Gabriel speelde al op de festivals Lowlands en Pinkpop. Er staan twee albums van Gabriel Rios in de top 100, naast 'Ghostboy' ook het acoustische live album 'En Vivo'. Gabriel Rios zal een dik uur te horen zijn met zijn aanstekelijke muziek en vrolijke melodiën waar niemand stil op kan blijven staan.

Na Gabriel Rios kan het publiek op deze mooie zomeravond in het Amsterdamse park genieten van de muziek van de Britse singer/songwriter James Blunt die inmiddels de superster-status heeft bereikt. Van de debuutcd 'Back To Bedlam' verschenen al de hitsingles 'You're Beautiful' en de prachtige song 'Goodbye My Lover'. De derde single 'Wisemen' is het best beluisterde nummer van dit moment. Dat James Blunt een overtuigende performer is bleek onder andere op 30 januari dit jaar toen hij een uitverkocht concert in de HMH gaf. De nieuwe live cd en dvd van James Blunt die nu verkrijgbaar is heet 'Chasing Time'.

Begin de zomer goed met Gabriel Rios en James Blunt!

Sky Radio 101 FM presents

A Beautiful Day in the Park
James Blunt + special guest Gabriel Rios
Dinsdag 4 juli 2006
Cultuurpark Westergasfabriek - Amsterdam
Entree: EUR 32,50 (excl. servicekosten)
Terrein open: 18:00 uur.
Aanvang Gabriel Rios: 19:45 uur.
Aanvang James Blunt: 21:15 uur.

Powered by Grolsch
Kijk voor waanzinnige prijzen rond dit evenement op www.grolschmusictour.nl

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, Free Record Shops, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Voor meer informatie over dit openlucht concert, bereikbaarheid, parkeermogelijkheid en faciliteiten kijk op www.mojo.nl

Noot aan de redactie (