Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 27 juni 2006 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­
van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Goedkeuring Akkoord. Besluitenlijst B&W-vergadering dd. 20 juni 2006

2. Best.secr Uitnodiging Streekfestival Het Groene Beslissen wie gaat? Weth. Woud d.d. 2-7-2006. Hendriks gaat.
3. BEZ Voortgang Dotterbloem- Kennisnemen van voortgang en het Programma van Eisen, Akkoord. Waterschapsdeel 't Laar. instemmen met nadere uitwerkingen en de raad hierover informeren.
4. BEZ-BC College-programma 2006-2010. 1. Het collegeprogramma 2006-2010 vaststellen; Akkoord. 2. Het collegeprogramma naar de Raad toesturen.


5. BEZ-HZ Handhavingsprogramma 2006. Het handhavingsprogramma 2006 vaststellen. Akkoord.
6. OSZ-PZ Mandaatregeling. 1. de Mandaatregeling gemeente Sint-Oedenrode Akkoord. vaststellen; 2. instemmen met de lijst van functies waarvoor ondermandaat van toepassing is.


7. PBZ-BW Luchtkwaliteitsrapportage 2005. 1. De rapportage vaststellen; Akkoord. 2. verbetering van de luchtkwaliteit in overweging nemen bij ruimtelijke ontwikkelingen.


8. PBZ-BW Art. 19, lid 1 Procedure tbv uitbreiding 1. conform het eerdere besluit van 27-9-2005 definitief Akkoord. rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI) medewerking verlenen aan het verzoek van aan Boskantseweg. Waterschap De Dommel tot uitbreiding van de RWZI aan de Boskantseweg; 2. instemmen met de samenwerkings- en planschadeovereenkomst; 3. besluiten het verzoek van Waterschap De Dommel om medewerking aan de uitbreiding van het de RWZI aan de Boskantseweg op basis van art. 19, lid 1 WRO in procedure brengen na het ondertekenen van de onder 2 genoemde overeenkomsten.

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 27 juni 2006 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting.
9. PBZ-WIZ Vervolgaanpak reïntegratie. 1. instemmen met de aangepaste basisnotitie "Werken Akkoord. aan werk"als uitgangspunt voor de Reïntegratieaanpak van de afd. PBZ/WIZ; 2. instemmen met het Projectplan "Werken aan Werk"tbv de tijdelijke inzet van een reïntegratie coach; 3. instemmen met werving reïntegratie coach via onderhandse aanbesteding; 4. de kosten van de reïntegratiecoach ad 50.000,-- t.l.v. werkdeel WWB budget brengen; 5. instemmen met het ambitieniveau en de resultaatverplichtingen conform voorstel; 6. voorzover via beoordeling door accountant achteraf op onderdelen de kosten niet t.l.v. het werkdeel kunnen worden gebracht deze ten laste brengen van het reservefonds I-deel WWB brengen; 7. notitie ter kennisname aanbieden aan cie BGR of Raad.


10. PBZ-WIZ Opdracht Prisma/BOZ mbt WMO-proof Opdracht verstrekken aan Prisma. Akkoord. c.a. lokale welzijnsinstellingen.

11. SLZ-EVO Jaarrekening 2005 D Istin. 1. Het subsidiebedrag 2005 voor Stichting D Istin Akkoord. vaststellen op 6.892,00; 2. het verschil tussen het geraamde bedrag ( 5.945,00) en het vastgestelde bedrijf ( 6.892,00), à 947,00 dekken uit de begrotingspost jeugd ­ en jongerenwerk.


12. SLZ-EVO Afstudeerscriptie Ëen Recreatieve Poort Voor kennisgeving aannemen. Akkoord. in Sint-Oedenrode.

13. SLZ-GW Straatnaamgeving. 1. De Kerkdijk splitsen in Kerkdijk Noord en Kerkdijk Akkoord. Zuid; 2. straatnamen toekennen aan de inbreidingslocatie "Handelskwekerij Van de Velden"en woonlocatie Lieshoutseweg/Eimbert, wijziging Sluisstraat in Sluisplein; 3. de raad voorstellen in te stemmen met de naamswijziging.


14. SLZ-IG Bushaltes Lindendijk. Vragen van dhr. Van de Rijt conform concept-brief Akkoord. beantwoorden.
15. SLZ-IG Bouwplan Okko/Tijdelijk verleggen 1. een deel van de Deken van Erpstraat, vooruitlopend Akkoord.

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 27 juni 2006 PAGINA 3

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Deken van Erpstraat. op de definitieve inrichting, tijdelijk verleggen om realisatie van bouwplan Okko mogelijk te maken; 2. de kosten ad 10.000,-- meenemen in het kredietvoorstel voor de definitieve aanleg van de parkeerroute.


16. OSZ-PZ Wijzigingen CAR/UWO. De CAR/UWO wijzigen conform aanbevelingen in de Akkoord. circulaires.
17. PBZ-BW Verzoek om met gebruikmaking van art. Op dit moment geen medewerking verlenen aan het Akkoord. 19, lid 1 WRO bouw van een verzoek om een vrijstellingsprocedure ex art. 19, lid 1 mantelzorgwoning op een perceel aan WRO te volgen. de Huisakkerweg mogelijk te maken.
18. PBZ-WIZ Besluitvorming diverse (jaar)stukken 1. instemmen met het jaarverslag jeugdgezondheidszorg Akkoord. jeugdgezondheidszorg. 2005; 2. besluiten de geboortekoffer niet af te nemen/te verstrekken; 3. besluiten met terugwerkende kracht tot 1-1-2006 in te stemmen met het maatwerkpakket JGZ 2006 en de uitvoering van het uniforme pakket JGZ 2006 en de kosten dekken uit de daartoe bestemde post; 4. te besluiten de jaarstukken ter kennisname aan te bieden aan de raad; 5. kennisnemen van de notitie ontwikkelingen jeugdgezondheidszorg 2001-2005.


19. SLZ-IG Bekkers Kraanbouw biedt om niet Schenking van staalconstructie aanvaarden. Akkoord. staalconstructie aan tbv toekomstige Dommelbrug.