Time : 12:19:57
Date : 04 July 2006
Sender Name: Stibbe

Rony Vermeersch nieuwe vennoot bij Stibbe Brussel

De Algemene Vergadering van het advocatenkantoor Stibbe heeft Rony Vermeersch (33) benoemd tot vennoot, met ingang van 1 juli 2006.

Rony Vermeersch studeerde rechten aan de K.U.Leuven. In 1996 startte hij als advocaat onmiddellijk in het Brusselse kantoor van Stibbe, waar hij actief is op het vlak van het vastgoed-, bouw- en aansprakelijkheidsrecht. Zijn specialisaties zijn bouwpromotie, aanneming en engineering, publiek-private samenwerking, joint-ventures, industriële projecten en huur. Naast het onderhandelen van contracten en het opzetten van structuren in deze materies, kan hij bogen op een succesvol palmares in de beslechting van geschillen in dossiers met een bijzondere technische inslag.

Stibbe is een belangrijke speler in de zakenadvocatuur en beschikt over topspecialisten voor elk van haar praktijkgebieden. Voor meer informatie over Stibbe kunt u terecht op www.stibbe.com. Na de aanstelling binnen eigen rangen van Frederik Vandendriessche tot vennoot eind vorig jaar, is de benoeming van Rony Vermeersch een nieuwe uiting van de dynamiek van het kantoor.

Het departement real estate and construction van Stibbe, waar Rony Vermeersch deel van uitmaakt, geniet als een van de pijlers van het kantoor volgens vele onafhankelijke bronnen een uitstekende reputatie. De benoeming van Rony Vermeersch tot vennoot zal die alleen maar verder verstevigen. Hij zal actief zijn aan de zijde van andere Stibbe-vennoten die voornamelijk binnen het vastgoed- en bouwrecht actief zijn, met name France Maussion, Vera Van Houtte en Rudy Nauwelaerts.

Olivier Clevenbergh, Managing Partner van Stibbe Brussel, is enthousiast over de benoeming van Rony Vermeersch: "Rony Vermeersch is 10 jaar geleden bij Stibbe begonnen als stagiair. Zijn talent en zijn gedrevenheid hebben ervoor gezorgd dat hij nu kan toetreden tot de associatie. Met de benoeming van deze jonge vennoot willen we onze vooraanstaande positie op de markt consolideren en streven naar een nog grotere bereikbaarheid voor onze cliënten in combinatie met de knowhow van een jarenlange ervaring."

Voor bijkomende informatie kunt u contact opnemen met: Olivier Clevenbergh, Managing partner,
Tel. : +32 2 533 52 29,
Fax : +32 2 533 51 14,
GSM : +32 475 36 46 29,
olivier.clevenbergh@stibbe.com

URL: http://www.stibbe.com