Ingezonden persbericht


Persbericht

FileNet EMEA UserNet 2006: explosieve groei in bezoekersaantal

Amstelveen, 4 juli 2006 - - FileNet Corporation (Nasdaq: FILE), marktleider op het gebied van Enterprise Content en Business Process Management-oplossingen, maakt bekend dat het bezoekersaantal tijdens FileNet EMEA UserNet, welke begin juni in Berlijn werd gehouden, 60 procent hoger lag dan tijdens de eerste EMEA UserNet conferentie in Praag vorig jaar. Meer dan 1.600 genodigden registreerden zich voor het geïntegreerde programma voor partners, klanten, pers, analisten en medewerkers. Het thema van dit jaar was 'Team to Win' in aansluiting op het wereldkampioenschap voetbal 2006 in Duitsland.

Stephan Van Herck, senior vice president, FileNet EMEA, licht toe: "Business succes is afhankelijk van teamwork en team work wordt weer mogelijk door informatie en processen effectief te delen, zowel binnen de organisatie als daarbuiten. De groei van het bezoekersaantal toont aan dat steeds meer organisaties dit erkennen en willen leren van de ervaringen van collega's. Duidelijk is ook dat FileNet EMEA UserNet reeds in het tweede jaar van zijn bestaan een belangrijke conferentie is geworden op de evenementenkalender binnen de ECM-markt."

Naast een discussieplatform over de nieuwste technologieën en oplossingen, is de conferentie de gelegenheid voor FileNet-klanten om praktijkcases te presenteren over het gebruik van ECM en BPM. Bezoekers kunnen tevens collega's uit de regio of industrie ontmoeten en verschillende breakout-sessies bijwonen die aansluiten bij de wensen van partners en klanten (60% technische sessies en 40% praktijkcases). Frank Udo, START consultant voor Shell Global Solutions en president EMEA UserNet Board verklaart: "UserNet vormt een ideale leeromgeving en de ECM- en BPM-successen die tijdens dit event worden gedeeld onderstrepen absoluut de sterke relatie van FileNet met zowel haar klanten als partners."

ECM Innovation Awards

Tijdens het event werden de EMEA Innovation Awards 2006 uitgereikt. De awards waren toegekend aan de beste praktijkoplossing op het gebied van ECM en BPM in zes categorieën. Philips Intellectual Property & Standards (IP&S) won de award in de categorie 'Belangrijkste oplossing op het gebied van Enterprise Architecture'. Philips IP&S gebruikt FileNet's ECM-oplossing voor on-demand toegang tot patentdossiers ongeacht tijd en locatie. De Customer Experience categorie werd gewonnen door Citigroup. Het Duitse DRV Rheinland won de Employee Effectiveness Award. De Compliance Award ging naar de Italiaanse Consiglio Nazionale delle Ricerche (CNR) en de gezamenlijke winnaars in de Business Performance categorie waren Citigroup en MAAF Assurances. Ten slotte ging de Cost Savings Award naar Pulinco Engineering.

FileNet BV - Bouwerij 34-36, 1185 XX Amstelveen

Tel.: 020 543 1345, fax: 020 543 1363, internet: www.filenet.com

Over FileNet BV

FileNet Corporation (NASDAQ: FILE) ondersteunt met haar Enterprise Content Management (ECM) oplossingen organisaties bij het nemen van snellere en betere beslissingen door essentiële bedrijfscontent en -processen te beheren, te automatiseren en te stroomlijnen. Organisaties kunnen hierdoor concurrentievoordeel behalen én behouden en beschikken tevens over de connectiviteit die vereist is voor een optimaal bedrijfskritisch besluitvormingsproces.

De uitgebreide mogelijkheden van de FileNet-producten zijn te integreren met bestaande informatiesystemen en bieden rendabele oplossingen om alledaagse business problemen aan te pakken. Sinds de oprichting van FileNet in 1982 hebben meer dan 4.000 organisaties, waaronder ruim driekwart van de Fortune 100-bedrijven, FileNet-oplossingen ingezet om 'mission critical' content en processen optimaal te beheren. Het hoofdkantoor van FileNet is gevestigd in Costa Mesa, Californië. De organisatie levert haar innovatieve ECM-oplossingen in meer dan 90 landen via de eigen wereldwijde sales-, delivery- en supportorganisaties en tevens via het FileNet ValueNet® Partner-netwerk van resellers, system integrators en applicatieontwikkelaars.


---

Voor redactionele informatie:

Influx PR - Margienke Smit of Gerline van Wijnen

Tel.: 055 - 366 30 34, e-mail: margienke/gerline@influx-pr.com

(Ref: 1206)

De presentaties van onder andere FileNet CEO Lee Roberts, CMO Martyn Christian en SVP Products Dave McCann zijn te downloaden via: www.filenet.com/emeausernet2006, username: emeausernet / password: filenet.