Gemeente Moerdijk


ÉÉN POSTCODE VOOR NOORDHOEK

Het college heeft vanmorgen besloten tot het aanwijzen van het gebied waarvoor officieel de woonplaats "Noordhoek" gaat gelden. Na het aanwijzen van dit gebied wordt aan TPG post de officiële opdracht verleend om aan de benoemde woonplaats een eigen postcode toe te kennen.

Het gebied sluit aan op het geldende bestemmingsplan kom Noordhoek. Aan de westkant wordt het gebied uitgebreid tot de Verlamde Vaart (Keene) en aan de zuidkant tot en met de Keeneweg. Tevens is besloten het gedeelte van de straat "Noordhoek", gelegen aan de noordzijde van de Groeneweg te vernamen naar Groeneweg. De adressen aan weerszijden van de Groeneweg worden vernummerd.

Het besluit tot aanwijzing van gebied waarvoor officieel de woonplaats "Noordhoek" gaat gelden wordt officieel bekendgemaakt in de Moerdijkse Bode. De bewoners en bedrijven aan Groeneweg en (gedeeltelijk) Noordhoek worden over de vernaming/vernummering persoonlijk geïnformeerd. Tegen beide besluiten hebben belanghebbenden bezwaar- en beroepsmogelijkheden.

Als bovenstaande procedures onherroepelijk verklaard zijn, is het de bedoeling om e.e.a. per 1 januari 2007 in te laten gaan.