Gemeente Sneek


Start inspraak verordening voorzieningen Wet Maatschappelijke Ondersteuning
Burgemeesters en wethouders van de gemeenten Sneek en Wymbritseradiel zijn voornemens de gemeenteraden in september 2006 de Verordening Voorzieningen Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) vast te laten stellen. Deze Verordening is opgesteld voor de acht samenwerkende gemeenten; Bolsward, Gaasterlân-Sleat, Lemsterland, Littenseradiel, Nijefurd, Sneek, Wûnseradiel en Wymbritseradiel.

Wat u kunt u doen?
Ingezetenen en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke en rechtspersonen worden gedurende zes weken in de gelegenheid gesteld hun bevindingen schriftelijk dan wel mondeling kenbaar te maken. Schriftelijke reacties kunnen worden gestuurd naar gemeente Sneek, t.a.v. projectbureau WMO, Postbus 10.000, 8600 HA Sneek. De ontvangen zienswijzen worden in de afweging betrokken en, wanneer daartoe aanleiding bestaat, in het voorstel verwerkt, terwijl de zienswijzen voorts worden opgenomen in een verslag, dat samen met het definitieve voorstel ter kennis van de raad wordt gebracht.

Inzien van de stukken
De stukken liggen van 3 juli tot en met 14 augustus 2006 voor een ieder ter inzage bij:
a. de gemeentehuizen van de gemeenten
Sneek (Marktstraat 15 te Sneek)
Wymbritseradiel (Stadslaan 75 te IJlst)
b. de Intergemeentelijke Sociale Dienst te Bolsward, de Wymerts 7 te Bolsward.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Wet Maatschappelijke Ondersteuning in Zuidwest Friesland kunt u contact opnemen met projectbureau WMO, 0515
- 485 489.
Kijk ook op www.wmozwf.nl.

© copyright 2006 Gemeente Sneek - Laatste wijziging: 3-7-2006