Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nu zelf aan de slag met nieuwe klus op www.bison.nl Bison Tuintrolley: modern, fris en heerlijk zomers

Iedereen kent ze, maar weinig mensen hebben er een: een echte tuintrolley om bijvoorbeeld een zomers servies op te zetten, het brood voor bij de barbecue én salades. De Bison Tuintrolley is een modern en fris meubel en brengt nog meer sfeer in de tuin. Je kunt hem zelf maken met behulp van een uitgebreide en duidelijke werkbeschrijving op de site van Bison.

De tuintrolley ziet er niet alleen mooi uit maar is ook heel praktisch. Je plaatst je servies of je glazen erop en brengt alles met gemak naar buiten. Het gedeelte bovenop de trolley kun je ook los gebruiken als dienblad, mede dankzij de handige uitsparingen. Haal je het dienblad weg, dan is er een tweede ruimte, als het ware een vitrine. Ook hier kun je glaswerk, een schaal of etenswaren in kwijt. Zo zijn deze meteen beschermd tegen insecten!

'Step-by-step'
De Bison Tuintrolley is níet te koop in de winkel en is ook niet te bestellen. Je kunt het meubel alleen zélf maken. Op www.bison.nl (klusadviseur, buitenboel) staat een complete werkbeschrijving met daarbij een duidelijk overzicht van alle benodigde materialen. 'Step-by-step' en begeleid door foto's is beschreven hoe je de Bison Tuintrolley in elkaar zet.

Interactieve vraagbaak

Op de website www.bison.nl presenteert Bison regelmatig een nieuwe klus voor de doe-het-zelver. De site is tevens een interactieve vraagbaak waar je terecht kunt met al je lijm- en kitvragen.

Succes met het maken van deze 'bisondere' Bison Tuintrolley. Een fris en modern tuinmeubel! Bison wenst je veel zon.