Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
ISL Light 3.0 met GRID technologie en Audio & Video "nieuwe begrippen in de nieuwe release"

Hoofddorp, 4 juli 2006.
De nieuwe versie 3.0 van ISL Light heeft opvallende nieuwe kenmerken en is gebaseerd op de allernieuwste technologie. Helpdesk-operators die remote desktop support verlenen met behulp van ISL Light 3.0 kunnen de sessies met klanten of medewerkers nog persoonlijker maken, ondermeer door toepassing van de uitstekende en veilige Audio & Video communicatie. Bovendien bevat ISL Light 3.0 de mogelijkheid een applicatie of een deel van de desktop te delen. Tevens zijn er verbeteringen aangebracht voor bestandsoverdracht en bestaat de mogelijkheid de controle over de PC te delen. Een werkelijk unieke feature is de "ISL Grid Technology" welke het concept van de GRID architectuur omvat. "Het ISL GRID netwerk is een ongeëvenaard en uitzonderlijk kenmerk van de software dat alleen nog maar door ISL Light wordt aangeboden en door geen een andere aanbieder", aldus Hans Roodenburg, sales manager van Norman/SHARK in Hoofddorp.
De remote desktop support tool ISL Light combineert een vriendelijke user interface met een superieure technologische basis. Zowel de helpdesk als de client draaien alleen een klein executable bestandje, ze voeren vervolgens een unieke code voor de communicatiesessie in en zonder haperingen komt de verbinding tot stand (ook door een firewall heen). De desk- en de client-applicatie communiceren in feite via de server-applicatie welke draait op een uitgebreid netwerk van ISL servers die over de gehele wereld staan opgesteld.
In ISL Light 3.0 is de technologie van het programma uitgebreid met de ISL Grid Technology. Deze zit opgenomen in het het massale wereldwijde ISL-servernetwerk en heeft uiteindelijk ten doel het servernetwerk wereldwijd te maken tot één reusachtige serveroplossing. Op deze wijze hebben de helpdesk en de client altijd verbinding via de geschiktste server in het netwerk, en de verbinding geschiedt op een bijzonder veilige en efficiënte manier. De ISL Grid Technology garandeert veel betere oplossingen voor welke technische problemen dan ook waarmee servers te maken kunnen hebben. Zou bijvoorbeeld de optimale verbinding via de dichtstbijzijnde server uitvallen dan corrigeert het systeem dit zelf vanwege de redundancy op alle niveaus. De ISL Grid Technology zoekt onmiddellijk de op één na optimale route via een andere server en herstelt automatisch de verbinding. Ondertussen kan de helpdesk doorgaan met de client op afstand helpen terwijl zij met elkaar kunnen praten en elkaar kunnen zien door gebruik te maken van de geïntegreerde Audio&Video communicatiemogelijkheden. Zonder dat extra handelingen nodig zijn verloopt de verbinding via een andere ISL-server.
Hans Roodenburg: 'Voor ons als exclusief distributeur van ISL Light betekent deze release de mogelijkheid remote desktop support nog breder aan te bieden. We hebben zelf zeer goede ervaringen met het gebruik van ISL Light, en we kunnen heel gemakkelijk, op afstand uiteraard, een korte demonstratie van het product geven'.
U bent van harte welkom op www.isllight.com om ISL Light 3.0 te downloaden! ondersteuning via ondersteuning via de telefoon, de telefoon met langdurige ISL light, 75% gesprekken, klant tijdwinst, klant niet geheel euforisch. tevreden.
Vroeger. Vanaf nu!!! Norman/SHARK B.V.
Postbus 159, 2130 AD Hoofddorp
Tel.: 023-78 90 233
Fax: 023-56 13 165
info@norman.nl
www.norman.nl


---- --