Ingezonden persbericht


Persbericht

Peak Bros stelt Martijn Koken aan als adviseur

Adviseur gaat zich richten op onderzoek- en verbeterprogramma's

Rotterdam, 4 juli 2006 - Peak Bros, hét aanspreekpunt in de markt op gebied van service management, heeft Martijn Koken aangetrokken als adviseur. In deze functie zal hij zich voornamelijk bezig houden met onderzoeks- en verbeterprogramma's.

Martijn Koken is expert op het gebied van service - en projectmanagement. In zijn vorige rol als manager kwaliteit en processen bij Atos Origin heeft hij zich voornamelijk bezig gehouden met het opzetten en transisteren van service-organisaties en het aansturen van procesmanagementteams in een internationale omgeving.

"Organisaties komen nu tot het besef dat er een keerzijde zit aan de focus op beheerkosten en dat er kritisch en helder gekeken moet worden naar het beheren van de kwaliteit en de klanttevredenheid", aldus Martijn Koken. "Peak Bros is de perfecte partner om dat traject te ondersteunen en in resultaten om te zetten."

"In de fase waarin de markt zich bevindt is Martijn een perfecte aanwinst voor onze organisatie en klanten", aldus Bart Kollau van Peak Bros. "Met zijn kennis en ervaring kan hij onze klanten nog beter van dienst zijn."

(190 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Peak Bros
Peak Bros is een management adviesbureau in Nederland en aanbieder van diensten op het gebied van servicemanagement. De missie is het inrichten en optimaliseren van service-organisaties. Peak Bros adviseert bedrijven o.a. over klantcontact strategieën, beheerstrategieën, inrichtingstrategieën, marketing en communicatie, identiteit marketing en sourcing strategieën. Opdrachtgevers van Peak Bros zijn interne dienstverleners zoals facilitaire, ict en shared service organisaties en externe dienstverleners. Meer informatie: www.peakbros.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Ingrid van den Nieuwenhof van LEWIS Communicatie BV Tel: +31 (0)40 235 46 00
Fax: +31 (0)40 235 46 01
E-mail: ingridv@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com