3 e persbericht van dinsdag 4 juli 2006

Eindhoven, 04-07-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie houdt verdachte zakkenrollen aan

Dinsdag rond 13.15 uur is op de Aalsterweg een 29-jarige vrouw uit Nieuwegein aangehouden. Agenten zagen de vrouw als passagier in een personenauto zitten zonder gordel aan. Bij controle bleek zij geen legitimatiebewijs bij zich te hebben. Op het politiebureau gaf zij valse personalia op en bleek zij verdacht te zijn van zakkenrollen. De vrouw is voor verder onderzoek de cel ingegaan.

Leende: Snelheidscontrole

Dinsdag tussen 9.45 en 14.35 uur is op de Langstraat een snelheidscontrole gehouden. Van 1523 voertuigen werd de snelheid gecontroleerd. Daarvan reden 90 bestuurders te hard. De hoogst gemeten snelheid was 73 km/u. Toegestaan is 50 km/u.

Valkenswaard: Man aangehouden voor vernieling en bedreiging

Dinsdagmiddag rond 16.40 uur is bij het politiebureau in Valkenswaard een 27-jarige Eindhovenaar aangehouden. Eerder die middag zat hij in de auto bij zijn 56-jarige vader en diens buurvrouw terwijl zij vanuit Eindhoven op weg waren naar Valkenswaard. Onderweg trok hij de hoedenplank van de auto los en sloeg tegen de ruiten van de auto. In Valkenswaard aangekomen gooide hij een zak met flessen stuk en sloeg op het dak van de auto waardoor schade aan de auto ontstond. Hij bedreigde zijn vader en de vrouw. Zijn vader besloot naar het politiebureau te rijden waar hij kon worden aangehouden. De man is de cel ingegaan voor verder onderzoek.