Draaijer & Partners bv verwelkomt drie collega's

Draaijer & Partners, adviseurs en managers op het gebied van huisvestingsvraagstukken en gebiedsontwikkeling, verwelkomt drie collega's

BUNNIK, GRONINGEN, 20060704 -- Per 1 juli 2006 treedt Liesbeth Schellens in dienst als afdelingsmanager Huisvesting & Vastgoed. Als inrichtingsmanager voor KPN Vastgoed en Facilities heeft Liesbeth zich ontwikkeld tot een zeer gedegen adviseur die de kant van de gebruiker én de opdrachtgever goed kent. Zij was onder meer verantwoordelijk voor de strategische huisvestingsplannen van geheel KPN. Vanuit haar rol als afdelingsmanager zal zij plaatsnemen in het managementteam van Draaijer & Partners.


Daarnaast verheugt het ons dat twee oud-medewerkers terugkeren bij Draaijer & Partners. Op 1 juli 2006 mogen wij Martijn Mur opnieuw welkom heten. Hij zal de functie van manager van de afdeling Procesmanagement bekleden en zal, samen met zijn team, werken aan de expansie van onze positie in de markt van gebiedsontwikkeling. Hij maakt eveneens deel uit van het managementteam.

Een volgende positieve ontwikkeling is de rentree van Henri Drenthen. Per 1 juli 2006 wordt Henri verantwoordelijk voor onze positionering in de kantoren- en onderwijsmarkt. Zijn ruime ervaring in de facilitaire dienstverlening en de kantoormeubel- en werkplekinrichting maakt hem tot een uiterst bekwame adviseur met veel gevoel voor organisaties.