Politie Zuid-Holland-Zuid

23/6 Hoeksche Waard

, 23-06-2006 o persberichten district III
spreekuur wijkpolitie oud-beijerland

OUD-BEIJERLAND- De wijkpolitie in Oud-Beijerland is met ingang van 24 mei j.l. een inloopspreekuur gestart. Het spreekuur gaat in de zomermaanden gewoon door.

Het eerstvolgende spreekuur is op woensdag 5 juli in wijkgebouw het Zoomhuis. Bewoners van de Zoomwijk, Spui-Oeverwijk, Zinkweg en mensen die buiten de bebouwde kom wonen, zijn hier van harte welkom.

Op donderdag 24 augustus is er een spreekuur in de kantine van Sporthal het Paradijs. Dit spreekuur is bedoeld voor bewoners van de Zeeheldenwijk, Zuidwijk en het Centrum.

Voor bewoners uit de wijken Croonenburgh, Gorzenwijk en Poortwijk is er op donderdag 7 september een spreekuur in Wijkgebouw t Gors. Het spreekuur is altijd s avonds van 19:30-20:30 uur. Op de website van de politie www.politie.nl/zuid-holland-zuid staat een kalender met alle data voor de rest van het jaar.

Het inloopspreekuur is ondermeer bedoeld voor mensen die melding willen maken van overlast of vernielingen in de wijk. Mensen kunnen tevens terecht voor het doen van aangifte. De aanwezige buurtagent kan mensen ook voorzien van preventieadvies met betrekking tot woning- of auto-inbraak.

Voor vragen of meldingen die niet kunnen wachten, kan de politie gebeld worden via 0900-8844. Ook op het politiebureau aan de Spuidijk in Oud-Beijerland zijn inwoners welkom.