Politie Noord-Holland-Noord

Verkeersongeval in Ter Plaatse

Hoorn, 03-07-2006 o Op woensdag 5 juli besteedt het opsporingsprogramma Ter Plaatse van RTV Noord-Holland aandacht aan een verkeersongeval in Hoorn waarbij een 15-jarige jongen gewond raakte. De automobiliste die bij het ongeval betrokken was reed door na de aanrijding.

Het ongeval vond plaats op donderdag 15 juni op de kruising Berkhouterweg Dampten in Hoorn. De 15-jarige jongen fietste op het fietspad van de Berkhouterweg. Vanuit tegengestelde richting kwam een personenauto die rechtsaf de Dampten op sloeg. Hierbij kreeg het slachtoffer geen voorrang. De jongen kwam bij de aanrijden ten val en kneusde zijn knie en enkel. De bestuurster van de auto reed, nadat zij kort was uitgestapt, door zonder haar identiteit bekend te maken.

De bestuurster van de auto was een blanke vrouw van 30-40 jaar oud en met een lengte van 1,70 meter. Zij had halflang donkerblond haar en droeg een gladde zwarte broek met een kort bruin jasje. De auto waarin zij reed was goudkleurig en mogelijk van het type Ford Focus of Audi A3.

In het programma worden eventuele getuigen van deze aanrijding opgeroepen contact op te nemen met de politie in Hoorn, tel. Nr. 0900-8844 (lokaal tarief).

Laatst gewijzigd 03-07-2006 13:50 | © Politie Noord-Holland Noord |