Ingezonden persbericht


Persberichten


Organisatie VerzamelaarsJaarbeurs in handen van Amsterdam Record Convention

Publicatiedatum: 04-07-2006

Persbericht

Utrecht, 4 juli 2006

VNU Exhibitions blijft eigenaar

VNU Exhibitions heeft de organisatie van de VerzamelaarsJaarbeurs in handen gegeven van Amsterdam Record Convention, tevens organisator van de Mega Platen & CD beurs die al vanaf 1993 in combinatie met de VerzamelaarsJaarbeurs wordt gehouden. VNU Exhibitions blijft eigenaar van de VerzamelaarsJaarbeurs. Deze grootste verzamelbeurs van Europa wordt twee keer per jaar gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. De data van de komende editie zijn zaterdag 2 en zondag 3 december 2006.

De nieuwe organisator kan een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere uitbouw van de VerzamelaarsJaarbeurs. Amsterdam Record Convention heeft veel expertise opgebouwd met de Mega Platen & CD beurs en deze laten uitgroeien tot de grootste ter wereld. De Verzamelaarsjaarbeurs wordt georganiseerd op basis van het beproefde, succesvolle concept. Voor exposanten blijft alles onveranderd.

Openingstijden
De openingstijden van de VerzamelaarsJaarbeurs dit najaar zijn op zaterdag 2 december van 9.00 uur tot 18.00 uur en zondag 3 december van 10.00 uur tot 17.00 uur. Vrijdag 1 december is de beurs beperkt toegankelijk voor handelaren van 7.00 uur tot 19.00 uur. Zie ook: www.verzamelaarsjaarbeurs.nl.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht