Gemeente Capelle a/d IJssel

Hollandsche IJsselsteen 2006: nominaties welkom!

Ook dit jaar wil de Stuurgroep Hollandsche IJssel mensen of organisaties, die zich inspannen om de rivier en haar omgeving mooier en schoner te maken, belonen met de Hollandsche IJsselsteen. Deze kwaliteitsprijs wordt dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt.

Wie komt volgens u in aanmerking voor de Hollandsche IJsselsteen 2006? Laat het ons weten. U kunt bijvoorbeeld mensen die hebben geijverd voor het behoud van een monument nomineren of een vereniging die de streekhistorie heeft beschreven. Wie nam een initiatief dat getuigt van liefde voor de rivier? Kortom, wie heeft zich met hart en ziel ingezet voor de Hollandsche IJssel? Zon persoon of organisatie verdient de Hollandsche IJsselsteen 2006.

Een onafhankelijke jury beoordeelt de nominaties. De winnaar wordt eind september bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst. U kunt uw nominatie insturen tot 1 augustus 2006. Het nominatieformulier kunt u downloaden van de website: www.schonermooier.nl. Vorig jaar werd de Hollandsche IJsselsteen gewonnen door ASVZ Zuid West, die in 2005 bij de molen Windlust het Dagcentrum Korenaer opende.