Gemeente Berkel en Rodenrijs


Prijsvraag nieuwe brandweerkazerne
brandweerauto Aan de Berkelse Poort verrijst - inmiddels duidelijk zichtbaar - de nieuwe brandweerkazerne. Boven de "uitrukdeuren" - aan de buitenzijde - is ruimte voor een spreuk. Onder het motto "de brandweer is van ons allemaal" werd aan alle inwoners van Berkel en Rodenrijs een oproep gedaan om mee te denken over de spreuk voor de nieuwe kazerne. Ook is er via de basisscholen een kleurwedstrijd gehouden. Tot 16 juni konden de spreuken en kleurplaten worden ingeleverd.

Uitslag spreuk
Naast de inwoners is er ook specifiek aan kinderen van groep 7 en 8 van de basisscholen en aan de jeugdbrandweerleden gevraagd over een spreuk na te denken. Inmiddels heeft de jury alle inzendingen bekeken. Er waren originele, grappige en bijzondere spreuken bij. Maar helaas de winnende spreuk voldoet niet aan alle eisen om boven de "uitrukdeuren" te worden gehangen. Maar er zijn wel in beide groepen twee winnaars uitgeroepen!

Uitslag kleurplaat
Aan de kinderen van groep 1 t/m 6 werd gevraagd mee te doen aan een kleurwedstrijd. Dit leverde veel mooie platen op. We zullen die zeker gebruiken om de nieuwe kazerne mee te versieren. Uit alle inzendingen heeft de jury de allermooiste uitgezocht. Elke groep heeft een eigen winnaar en verdient een mooi cadeau.

Prijsuitreiking
Inmiddels zijn alle inzendingen bekeken. De winnaars zjin bekend. Zij worden telefonisch benaderd door de gemeente en worden persoonlijk uitgenodigd voor de prijsuitreiking. Omdat veel deelnemers nu met vakantie zijn organiseren wij na de zomervakantie een prijsuitreiking.

Vragen
Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met de afdeling Brandweer & Veiligheid van Berkel en Rodenrijs, telefoon (010) 514 0705.

Laatste wijziging website: 05 juli 2006
Copyright © 2003-2006 Gemeente Berkel en Rodenrijs